|
Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46293
|
Da Megi...što se buniš... Pa vidiš da ste svi Ok osim mene... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
To znaci da sam i dalje nezrela bas me interesuje po cemu se to vidi i zaklucuje po cemu su to svi ostali forumasi zreliji od mene? Eto imam pravo prokomentarisat jer mi to bas smeta , iako je nebitno al meni je ubolo oci ostali koji su duplo stariji od mene kad se "svadjaju" ponasaju ko djeca od 3 god, ti si meni ovo a ja tebi ono i oni su zreliji od mene? a sto svi pisu pametne postove , to nigdje na net-u nema nego samo ovdje! SVE SAMA ZIVOTNA ISTINA A da ne bude da pisem 100 strana z aredom, toliko od mene CAO ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
LaYa je napisao: Zlobni je napisao: -vulgaran - Uter -'plitak' - Pitt -nekulturan - Naopaki -lazov - Pitt -bistar - Molena, Minnie -emotivan - Julija -zaljubljen - Komsinica, Laya, Molena, Uter, Casual, ja -naivan - Senka -hot hot hot - Laya, Molena, TW, Megi, Gigi, -spletkaros - ASG, Koja -iskren - Naopaki -zajebant - Minnie, Laya, Brutal, Uter...
ne da si nalupeto nego strasno ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Evoga jos jedan ljubomorko,,hahahahahah,taj nemoze nikako preboljeti sto sam ga otkrio da skida pjesme s Neta te ih stavlja kao svoje,i onda,naravno,napad je najbolja obrana,ne ljuti se čovo,,,hihihihihih e da jos nesto,pa nisam kriv ja sto trebe na koje si ti"bacio oko"mene vole...NLJČ...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E da nemoj tko da Mi Megi dira,ona je zrelija od mnogih ovdje koji to misle da jesu,druga je stvar sto ona ovdje igra ulogu i pravi se grbava,,,,ipak ovo je net....
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Vidi ih sto se kao ljute hahahah...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma daj ovaj kradljivac pjesama s Neta sve napada da bi sakrio svoje nedjelo,,hahahahah,ali bozemoj...kao da je on kriv,,,hahahahah
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ja se ne ljutim,ne znam gospodina Ali volim da prokomentarisem...Ja spletkaros a covek se bavi paparaco lovom....aj Laya je zensko i ide joj al musko....ko neka muska tracara haha Al ajd samo da ne kritikujem vade ga ostali kvaliteti,kreativan ovo ono...
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma daj ovaj kradljivac pjesama s Neta sve napada da bi sakrio svoje nedjelo,,hahahahah,ali bozemoj...kao da je on kriv,,,hahahahah aj kazi tacno sta sam ukrao od pesama... da znam jbte. Nadji, hocu dokaz... Ako mislis na one matrice sto sam ubacivao na talentu, pa naravno da to ja nisam svirao, to je bar ocigledno... Dok ne vidim dokaz, ostajes lazov a i plitak ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
e da, a svima kojima se ne svidjaju moji odgovori jer nisam nista ukrasavao.... moz da me kisnete in the pedu ![[medica.gif] [medica.gif]](./images/smilies/medica.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: E da nemoj tko da Mi Megi dira,ona je zrelija od mnogih ovdje koji to misle da jesu,druga je stvar sto ona ovdje igra ulogu i pravi se grbava,,,,ipak ovo je net.... Ma ti znas ko se pravi grbav aj pali Pitt sa takvim komentarima I jeste smeta mi sto tu svi mene stavljaju da sam nezrela, po cemu se to moze zakljuciti, ha jos kad pogledam pisanje drugih, oni su kao svi zreli, je l A ja sam samo kao i svi ostali forumasi.
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 34 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|