|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e Trile..msm ne smijes sada da se uvrijedis na ovo 'papak' kad si okacio papak i to tetovirani hahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ne, to je obrnuta psihologija misli, ako je okačio 'papak' da će ljudi pomislit' da nije
e, kako se samo prevario
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
ajde otvorit ću vam dušu, ako je tko zainteresiran bio bi poželjan savjet. Imam prijateljicu sa ozbiljnim psih problemima. Ženskica koja je bila zdrava, radila, brinula o cijeloj obitelji, brza, okretna, biznis i inovacije u malom prstu su bili. Radile smo u ratnom vremenu koještošta da preživimo, ja šivala ona prodavala, i tak sve što je moglo kruha u kuću donest. Razumije se sve pošteno i radno. Muž joj bio umjetnik slikar. Umro je. Nakon toga postepeno nastaju nevolje. Obiteljski problemi između sestara, majka se određuje prema jednoj kćeri, druge dvije razočarane. Tvrdi da joj sestra podmeće, koještošta (misli na kojekakve tablete) da to radi i majka, nasilno su je odvodili na psihijatriju, gdje bi ostajala po mjesec ili dva. Nevolja zbohg imovine, nekretnina, novca ili čega sve, ne ulazim u to. Ono što znam da je žena bila zdrava, vrijedna, pametna, i poštena. Došla mi sva uplakana depresivna stanja, ispričala se 3 h i otišla. Ništa nisam rekla osim da sam ostala sva oduzeta i bez atoma snage.kad je čovjek takva stanja da ne čuje drugog dok govori, jednostavno govori bez prekida, svaka riječ i sugestija su suvišni, ne vidi ih ne čuje. Eto...ovo prvi put doživjeh. Plače mi se a ne mogu plakat, valjda ništa ne razumijem. Ne razumijem te odnose. Nije mi jasno kako može imovina toliko uništit familiju, kako mogu sustavno uništavat jedni druge. Ne miješam se u obiteljske probleme, stoga samo ćutim, znam da joj je loše, strah me bio tješiti ju, a i nemam neke argumente kad ne razumijem takve odnose. .....
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
zato sam ja bratu rekla..kad nam je otac ostavio kucu..poklanjam ti svoj dio odmah nece mene jedan kat kuce zavaditi s bratom..ebli te zidovi
jbg...takvih prica na svakom koraku i skoro u svakoj drugoj kuci
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
zasto lova unaosi razdor u familije a pichka u prijateljstva
vecita pitanja
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
i ja razmišljam kao i vi, ali se bojim da bi problem moje prijateljice mogao preč na mene. Izgleda da sam jedina koja ne guštam u tuđoj nevolji pa ne komentiram okolo, žena mi reče da bih došla kod mene 10-dana na oporavak. Naravno bila bi odvojena od mene ali u mojoj kući. Tu me se već određuje, nehotično stvaranje prijatelja i neprijatelja, a u ovom slučaju nitko tu nije dovoljno iskren. Cijela obitelj a nije da ih je malo legla bi mi na vrat. Žena jest bolesna ali ne i luda. Prošla sam razna čudesa, vjerujte ovo me ozbiljno smeta. Drugo je o tuđim nevoljama čitati a drugo biti u njih bez svoje volje umješan.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: i ja razmišljam kao i vi, ali se bojim da bi problem moje prijateljice mogao preč na mene. Izgleda da sam jedina koja ne guštam u tuđoj nevolji pa ne komentiram okolo, žena mi reče da bih došla kod mene 10-dana na oporavak. Naravno bila bi odvojena od mene ali u mojoj kući. Tu me se već određuje, nehotično stvaranje prijatelja i neprijatelja, a u ovom slučaju nitko tu nije dovoljno iskren. Cijela obitelj a nije da ih je malo legla bi mi na vrat. Žena jest bolesna ali ne i luda. Prošla sam razna čudesa, vjerujte ovo me ozbiljno smeta. Drugo je o tuđim nevoljama čitati a drugo biti u njih bez svoje volje umješan. ako sam razumeo jel došla iz tvog zavičaja ili ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ti bre nuso jedno vece pises normalno jedno te covek nista ne razume
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|