Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e ce mogne ja idem da knjavam drž'te se sad  lepo pajkite i lepo se provedite i srecni i zdravi bili i bl abla od srca svima
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne bih se ja tu metiljala hvala na pozivu...ali ja se u njene sarme ne motam  pogledu moj zaebani ostajes mi u srcu neprezaljen ali dzigara mi dobro podnosi sve ove nedace koje me pogadjaju iz dana u dan jedna manje vise 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Laki duso...laku noc cujemo se mi jos sutra prije doceka..ne balavi bezveze koga ne cujem od raje iz kafane neka vam je sretna ebite se kao da vam je zadnji put 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Poslednji put menjao Molena dana 31 Dec 2012, 02:21, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
naravno idem i ja  ....lako vam noć svima i sve najlepše u novoj....pozdrav!.....pišemo se!
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Layo mila lepe snove ljubim te
Vujo i tebi laku noc
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Molena je napisao: Laki duso...laku noc cujemo se mi jos sutra prije doceka..ne balavi bezveze koga ne cujem od raje iz kafane neka vam je sretna ebite se kao da vam je zadnji put  Hvala duso i tebi puno srece i veselja a sto se ebanja tice ....potrudicemo se obecajem , ali nije to samo do mene ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Svi odoše jbg
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
pa ne bas svi ahahahahah ima nas i nenormalnih koji su jos budni ahahahahah
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
tuj sam jos ....izigravam danas sovu ahahahahahah
|
|
|
|
|
|