Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Ne mesajte mene ovde. Ja sam fina i kulturna. Beogradska dama. Gradjanka bre! Necu ja posle mene da cenzurisu zbog vas seljaka E, tako.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
aLo Beogradjanko...izvinite nisam vas prepoznala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Tko ovdje sjedi? ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SneŠko (Snow), al treba smisliti pitanjca za njeg dankić Điđi lepotinjo ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vučice dankić i tebi Snow dakle... 1. Zašto pišeš manje nego na početku? (po forumu mislim) 2. Čitaš li neki časopis i koji? 3. Čime se najviše ponosiš? 4. Kakve djevojke preferiraš? 5. Koja tema na forumu nema uopće smisla? 6. Koji broj cipela nosiš? 7. Koja je po tebi najveća ljudska mana? 8. Imaš li kakav porok? 9. Kako bi nazvao svoju autobiografiju? 10. Koje ti je omiljeno alkoholno piće? 11. Znaš li nešto skuhati i što? 12. Da postoji vremenski stroj...u koje bi doba volio otputovati?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Molena je napisao: aLo Beogradjanko...izvinite nisam vas prepoznala  pa prolepsala sam se zadnjih dana nesto ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
GiGi je napisao: Vučice dankić i tebi Snow dakle... 1. Zašto pišeš manje nego na početku? (po forumu mislim) 2. Čitaš li neki časopis i koji? 3. Čime se najviše ponosiš? 4. Kakve djevojke preferiraš? 5. Koja tema na forumu nema uopće smisla? 6. Koji broj cipela nosiš? 7. Koja je po tebi najveća ljudska mana? 8. Imaš li kakav porok? 9. Kako bi nazvao svoju autobiografiju? 10. Koje ti je omiljeno alkoholno piće? 11. Znaš li nešto skuhati i što? 12. Da postoji vremenski stroj...u koje bi doba volio otputovati? 1...zato sto sam na turneji,mafija radi mafija ne spava..nemam vremena..2..plejboj,ckm,maxim...ponosim se svojom porodicom..4 posebne po necemu meni poznatom 5 sve imaju smisla jer svaka luda ima svoje veselje 6 47 xaxaxa 7sujeta..a i moja 8..zene 9 da me nema trebalo bi me izmisliti 10 vodka,tekila i koktel likvidin kokain 11 da vecinu kuvanih jela,morao sam da naucim jbg... 12 vesele devedesete naravno..rokaj snimaj,ti snimaj ja cu da rokam
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
neozbiljna si,eto kako..ne mogu da odgovorim na tvoja pitanja kad mislis cas da sam neki klon,cas zensko
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ko se na mleko opekao taj i u jogurt duva...to sto se tice klonova Ne moras da odgovoris. Prijatno vece...
|
|
|
|
|
|