Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Laki se smeje i klima glavom nista vise i ne moze  možeš li da se ljubiš,to je lakše od klimanja glavom..... ćao moli! mislis ti da ja sad ovako punog stomaka mogu ista ma kakvi
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ti laki i ne trebas nista da radis osim da se prepustis...tako ja skontah  Nikita..rado bih ti prebacila, ali poguzija ja..popila cijelu bocu..nema vise :* Kojo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Jbt
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: vuja kojic je napisao: LaYa je napisao: Laki se smeje i klima glavom nista vise i ne moze  možeš li da se ljubiš,to je lakše od klimanja glavom..... ćao moli! mislis ti da ja sad ovako punog stomaka mogu ista ma kakvi ovo je najoriginalniji način da me cura odjebe koji sam u životu čuo
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja vise ni ne kontam,sto sam kontala u ovoj godini kontala nema vise
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
vuja kojic je napisao: ma kakvi ovo je najoriginalniji način da me cura odjebe koji sam u životu čuo[/quote] evo i sarma mi se trese
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ko su ove jbt ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
e ove misle da znaju trbusni jbt ne mogu da verujem ....u top bi ih sad stavila kako skrnave sve
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: vuja kojic je napisao: ma kakvi ovo je najoriginalniji način da me cura odjebe koji sam u životu čuo evo i sarma mi se trese[/quote]evo i sarme mi se smeju,idi kojo spavaj koji k...c tražiš ovde
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|