Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
1 da kurva jebala se sa drugim,a kaze da uci ili bleji sa drugaricom.2 rano je za taj odgovor..uspeh je sto sam jos ziv...3 da,u zadnje 2 godine sazreo vise nego sto treba ali sto bi rekao djus,ja kad se malo zezam mislite da sam puko..moto...na kraju ce sve biti u redu,ako nije u redu znaci da jos nije kraj///sa tobom sve
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: AHA sta,hoces znaci..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ja kad se malo zezam mislite da sam pukla 1. Jesi li se ikada poljubio sa osobom suprotnog pola? ono bas 2. Da li si probao neku drogu? 3. Sta te moze odbiti na prvom sastanku kod djevojke? 4. Koja tema na forumu ti je najgluplja? 5. Ko ti je simpaticniji forumas Asg ili Senka?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Ne samo te citam i pitam se za koga radis
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Ne samo te citam i pitam se za koga radis tad se raspala i sluzba al ne i nasa druzba
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
svedok saradnik, pa da... dobro si još živ ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ja kad se malo zezam mislite da sam pukla 1. Jesi li se ikada poljubio sa osobom suprotnog pola? ono bas 2. Da li si probao neku drogu? 3. Sta te moze odbiti na prvom sastanku kod djevojke? 4. Koja tema na forumu ti je najgluplja? 5. Ko ti je simpaticniji forumas Asg ili Senka? 1..xxaxaxaax2..axaxaxaxaaax3 da previse pametuje,i da nece da se kresnemo bilo gde sad i odm`a 3nije glupa nijedna 5 gotivne su mi obe,kako kad,mozda senka posto mi se vise sliikta
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
radi za CIU e znas kad je ciga gurao kolica i kaze on gazi kako kolica ne valjaju da trebaju nova jer skripe i cuju se ciiiiu-ciiiiiiiu-ciiiiiiiiiiu, i da njemu gazda otkaz i pita on gazdu zasto je dobio otkaz kaze gazda budalo jedna ta kolica treba da se cuju ciu=ciu=ciu-ciu-ciu *(brzo se izgovara) bolji je vis kad se isprica uzivo a ne napise
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Snow
|
|

rang

|
MeGi je napisao: radi za CIU e znas kad je ciga gurao kolica i kaze on gazi kako kolica ne valjaju da trebaju nova jer skripe i cuju se ciiiiu-ciiiiiiiu-ciiiiiiiiiiu, i da njemu gazda otkaz i pita on gazdu zasto je dobio otkaz kaze gazda budalo jedna ta kolica treba da se cuju ciu=ciu=ciu-ciu-ciu *(brzo se izgovara) bolji je vis kad se isprica uzivo a ne napise xaaxa nema veze deluje mi kao da je smesan.prosao je
|
|
|
|
|
|