Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
avanturisticki ti ga, .. samo da te navatam
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jedva cekam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
nesto bih da mesim
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Mrkom. Koliko razmisljam o njemu, mislim da je poceo da mi se svidja. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Erotski. ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pjesmom Jedna noć...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Veljom.. al ne mojim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Grobari su me danas prilicno opsedali sopstvenim hvalospevima o navodnoj pobedi, koju nisu docekali. Sutra cu ja njih da opsedam xaxaxa podelicu im plasticne flase, pa neka se medjusobno gadjaju xaxaxaxa
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Komsinica je napisao: Grobari su me danas prilicno opsedali sopstvenim hvalospevima o navodnoj pobedi, koju nisu docekali. Sutra cu ja njih da opsedam xaxaxa podelicu im plasticne flase, pa neka se medjusobno gadjaju xaxaxaxa Partizan je očajan. Ne gine mu poraz na JNA Jesi li čula da je Hajduk iz Kule ugašen ? Navijaj da moji Čačani preuzmu upražnjeno mesto 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Žex je napisao: Komsinica je napisao: Grobari su me danas prilicno opsedali sopstvenim hvalospevima o navodnoj pobedi, koju nisu docekali. Sutra cu ja njih da opsedam xaxaxa podelicu im plasticne flase, pa neka se medjusobno gadjaju xaxaxaxa Partizan je očajan. Ne gine mu poraz na JNA Jesi li čula da je Hajduk iz Kule ugašen ? Navijaj da moji Čačani preuzmu upražnjeno mesto  Navijam! Nisam da je zvanicno ugasen, ali jesam da je u problemu. Sedam zutih! Pa bas su dosli neUrozni. Od meca u Beogradu me prvenstveno zanima da li ce loza biti prazna xixixixixi ili ce generalni sekretar da dovuce ovoga puta kumbaru, par komada xexexexe
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Danas je zvanično ugašen klub Hajduk iz Kule... Posle 101-e godine. Provereno Kone
|
|
|
|
|
|