Autoru |
Poruka |
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Pitanje: kada ti punke i zbog cega inspiracija?
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Komsinica je napisao: Pitanje: kada ti punke i zbog cega inspiracija? pretpostavljam da mislis na one moje izjave pukla me inspiracija..normalno bi bilo da napisem dobila sam insiraciju al jbg..  uh pa vidi ..(aj da pokusam da skratim) sto se tice pesama ili pricica vezanih za neka moja osecanja, proslost, ljubav i sl..jednostavno mi se desava da..pomislim na nesto ili nekoga..i umesto da ono nastavim razmisljati o njemu u glavi krenu stihovi..nekad mi se desava da ako ne pribelezim u tom trenutku inspiracije posle nekog vremena da me ubijes ne mogu da se setim..ili prolazeci recimo nekom ulicom koja budu secanja..prosto nesvesno krenu te neke misli koje se pretacu u stih..onda uzmem fon i pribelezim..jer dok dodjem kuci nema sanse da se secam.. Desava mi se da ponekad otvorim jedan folder (tu imam bas mnogo mojih stihova) i procitam nesto napisano pre par godina i prosto se zapitam..ma kako sam ja ovo napisala...da mi sada neko kaze napisi nesto slicno..ma nema sanse da bih mogla a ovako za pisanje na forumu..ma i nije to u sustini inspiracija..nego ponekad me mrzi i da razmisljam da bih napisala nesto smisleno,vec prosto ono sto mi prvo padne na pamet.. a ponekad prosto imam potrebu da ozbiljno iznesem neko svoje misljenje..nema veze sto ga mozda niko nece ni procitati..ali i to je neki trag naseg boravka negde Danas recimo na temi virtuelne ljubavi..procitala bzv svoj poslednji post..onda se setila nekih prica iz reale, i jednostavno to je taj momenat da kazem inspiracije da podelim neki svoj zakljucak.. eto...msm..nije kratko al kako ja umem..jos je i dobro
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Izvini, nisam se izgleda dovoljno dobro izrazila. Mislila sam, kada ti i zbog cega nestane inspiracija? Npr. kafansku noc si prekinula, a ja bih tu dodala i vanzemaljce hahaha
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A do sada je bila Julia...ne znam jel još uvijek... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Kako te ne mrzi da kucas post 7 km?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Komsinica je napisao: Izvini, nisam se izgleda dovoljno dobro izrazila. Mislila sam, kada ti i zbog cega nestane inspiracija? Npr. kafansku noc si prekinula, a ja bih tu dodala i vanzemaljce hahaha aha to... pa jednostavno...nestane one neke niti koja me drzala...okupira mi nesto drugo paznju..i jbg..bice prica naravno..ali nece se kafanska noc nastavljati..samo ce forumasi nastavit druzenje... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Andjeo sa greskom je napisao: Kako te ne mrzi da kucas post 7 km? pa ne znam...ne mrzi me kada pisem nesto aj da kazem ozbiljno, vodim polemiku sa ozbiljnim sagovornikom na neku zivotnu temu... a ima momenaata i kada me mrzi..tada ili ne dolazim ili lupam gluposti 
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Julija, otkazi to sto si isplanirala, kazi imas obaveze hahahha Hoce te pisanije veceras, ne znas gde ces pre.
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
jeli jos uvek besplatno sedanje ovde..
|
|
|