Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Hvala Julia...iako ću filozofske ja vjerojatno preskočiti...nisu baš moj đir 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
GiGi je napisao: Hvala Julia...iako ću filozofske ja vjerojatno preskočiti...nisu baš moj đir  hehehe..a sta volis da citas? e ovo knjiga moc pozitivnog razmisljanja je fenomenalna..ali ko hoce daje razume..kao i Moc podsvesti..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Julia je napisao: GiGi je napisao: Hvala Julia...iako ću filozofske ja vjerojatno preskočiti...nisu baš moj đir  hehehe..a sta volis da citas? e ovo knjiga moc pozitivnog razmisljanja je fenomenalna..ali ko hoce daje razume..kao i Moc podsvesti.. Ja ti najradije čitam knjige koje na neki način progovaraju o različitim kulturama...ono...da se uz njih mogu opustiti, ali i naučiti nešto o nekoj kulturi...do sad sam čitala neke vezane uz Kinu, Indiju, Tursku, Saudijsku Arabiju... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
GiGi je napisao: Julia je napisao: GiGi je napisao: Hvala Julia...iako ću filozofske ja vjerojatno preskočiti...nisu baš moj đir  hehehe..a sta volis da citas? e ovo knjiga moc pozitivnog razmisljanja je fenomenalna..ali ko hoce daje razume..kao i Moc podsvesti.. Ja ti najradije čitam knjige koje na neki način progovaraju o različitim kulturama...ono...da se uz njih mogu opustiti, ali i naučiti nešto o nekoj kulturi...do sad sam čitala neke vezane uz Kinu, Indiju, Tursku, Saudijsku Arabiju...  ufff...meni malo to nekako..ma ja volim dinamicne..urbane stvari.... ono..kad mi pisac na 10 strana opisuje neki detalj..nekako izgubim volju
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma ne čitam ja knjige o npr. Kini pa da mi sad tamo opisuju sve znamenitosti Kine...nego neki roman u kojem postoji radnja, a usput doznam nešto...recimo knjiga Sniježnica i tajna lepeza spisateljice Lise See...ta mi je jedna od omiljenih...ima radnju...potresna knjiga...ali sam iz nje puno doznala i o kineskim svadbama, o običaju povezivanja stopala malim djevojčicama (nešto najbrutalnije što sam ikad čula), o tajnom ženskom pismu kojim su se žene u Kini dopisivale putem lepeza kada nisu htjele da muževi znaju o čemu pišu...i tako 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
GiGi je napisao: Ma ne čitam ja knjige o npr. Kini pa da mi sad tamo opisuju sve znamenitosti Kine...nego neki roman u kojem postoji radnja, a usput doznam nešto...recimo knjiga Sniježnica i tajna lepeza spisateljice Lise See...ta mi je jedna od omiljenih...ima radnju...potresna knjiga...ali sam iz nje puno doznala i o kineskim svadbama, o običaju povezivanja stopala malim djevojčicama (nešto najbrutalnije što sam ikad čula), o tajnom ženskom pismu kojim su se žene u Kini dopisivale putem lepeza kada nisu htjele da muževi znaju o čemu pišu...i tako  aaaaaaaaaaaaaa.... e ako ti se dopada tako nesto..onda procitaj ako nisi i Devicanski cvor-Holi Pejn
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Поетесо еве и једног питањца од мен Да ли ћеш опет написати онако неку лепу причу као што је она ноћ у каФани?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
e da..i Tragom Mrtve princeze...to je bas preplitanje ljubavi vere, istorije...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Вучица je napisao: Поетесо еве и једног питањца од мен Да ли ћеш опет написати онако неку лепу причу као што је она ноћ у каФани? ne znam Vuki..neku pricu sigurno hocu...kada dodbijem inspiraciju...ali sigurno nece biti nastavk one..jer ..prosto..kada prestane inspiracija...ne mogu posle nekog vremena da se nadovezem ..vec samo nesto novo
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Julia je napisao: aaaaaaaaaaaaaa.... e ako ti se dopada tako nesto..onda procitaj ako nisi i Devicanski cvor-Holi Pejn Pročitala sam kratak sadržaj...i da...to je knjiga u mom điru...  Zapisat ću si je na spisak... 
|
|
|
|
|
|