Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 16 Avg 2025, 08:34

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:46
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Julia..vidjela sam da si ti na stolici ..evo par komada od mene

Kada bi ti muskarac prisao i rekao, sta zelis u zamjenu za jedan zagrljaj...sta bi odgovorila, i kako bi reagirala?

Ljudska prava za kriminalce...potreba ili nesto trece, tvoje misljenje?

Neograničena prava za poštene građane... potreba ili nesto trece, tvoje misljenje?

Platiti dugove i biti budala...?

'Pošteni su glupi'...koliko ima istine u tome?

Ne iskoristiti prednost znači li to biti budala?

Povjrenje kod Julije..lako se stjece ili si uvijek na oprezu?

Koliko se priklanjas misljenju drugih dragih ti ljudi..ili ne dozvoljavas da njihovo misljenje utice na tvoje?

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 15:59
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17

jbt samo ja nisam videla da sam na stolici...
opet sam neobavestena....
da Molena nije napisala post...ne bih ja ni dosla...

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:04
Korisnikov avatar
*VIP*

Mislis li da je sram dio šarma?
Imas li vremena za citanje knjiga?
Koju muziku najcesce slusas kad si kuci?
Kada bi ti neko rekao..jednu osobu mozes da spasis od propasti svijeta sutra...koga bi izabrala?
Da li je postenje dobar motiv ponosa?
Sta znaci ispravan karakter za tebe?
Sta vrijedi vise..jedna diploma ili G. Armani ? :D
Utopija?..Ne?,Da? ili Mozda?
Miris parfema na muskarcu ili miris njegove koze...sta vise osjetis?

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:19
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
Julia..vidjela sam da si ti na stolici ..evo par komada od mene

Kada bi ti muskarac prisao i rekao, sta zelis u zamjenu za jedan zagrljaj...sta bi odgovorila, i kako bi reagirala?...hmm..pa zavisi od muskarca koji bi rekao...ako je neko ko na prvi pogled ima ono nesto..onda bih mu rekla..ja svoje zagrljaje poklanjam.ne prodajem ih..jer nemaju cenu...tebi poklanjam jedan..a ne trazim nista..

Ljudska prava za kriminalce...potreba ili nesto trece, tvoje misljenje?uh diskutabilno je to MOli...nisu ni svi kriminalci u istom rangu..znas,mozda malo omasim pitanje al moje misljenje tj asocijacija na pitanje mali ide u drugom smeru.. bude mi zao mladih ljudi, koji svoj greh iz mladosti, placaju po mom misljenju preskupo..Posle izlaska iz zatvora nemaju sansu da budu dobri i uzorni gradjani i sev da zele..nigde ne mogu da nadju pristojan posao, niko ih nece..i hteli ne hteli ostaje im da se opet okrenu tom nekom kriminalu..

Neograničena prava za poštene građane... potreba ili nesto trece, tvoje misljenje?ma ne bi to moguce ostavriti..kako se uopste i ko bi mogao vrsiti neku procenu postenih gradjana..Onda bi oni ''neposteni'' bili zigosani..a opet mozda nepravedno bi se tu neko nasao ko je posten..Osnovna ljudksa prava treba da imaju svi...a sve sto je neograniceno bacice u iskusenje bar jednom i one postene da ga zloupotrebe :)

Platiti dugove i biti budala...?zavisi koji dug..Dug drzavi..nikada..samo ako moze da prodje neplacen..jer i ova drzava mnogo duguje svojim gradjanima..Dug nekom pojedincu, koji se nasao u nevolji naravno uvek treba vratiti jer to je vec stvar ''obraza'' i karaktera..

'Pošteni su glupi'...koliko ima istine u tome?hmm..e ebes ga.oni koji su ispali posteni prema drustvu, firmi u kojoj rade a koju su posle drugi pokrali, drustvu generalno..prva asocijacija je ..glup..mada..ne slazem se bas sasvim..ima nesto i u mirnoj savesti i ipsravnosti pred samim sobom..a i Bogom..Ako to neko nepostenje nicim ni najmanje nece kostati nekog pojedinca, individuu, onda ne treba biti uvek i posten, ali ako ce icim naneti bilo kakvu stetu nekome drugom licno..onda ja vise volim da sam glupa..ali mirne savesti i cistog obraza...

Ne iskoristiti prednost znači li to biti budala?zavisi o kakvim prednostima se radi..opet kao i gore u odgovoru, ako ce ta prednost data meni, uciniti nazao nekome drugome, poniziti ga, i sl..onda su budale jedine ispravne.....prednost je dobra stvar po meni, sve dok ne gazimo preko drugih da bi postigli sto vecu prednost..

Povjrenje kod Julije..lako se stjece ili si uvijek na oprezu?pa jednostavno se zasluzuje..postupcima ne recima svakako..a onako generalno u nekim manje bitnim stvarima dam priliku svakome , da mu verujem dok se ne dokaze suprotno..

Koliko se priklanjas misljenju drugih dragih ti ljudi..ili ne dozvoljavas da njihovo misljenje utice na tvoje?saslusam..razmislim..ako ima logike negde na pola poslusam. usmislu mozda sa nekim oprezom pristupam...ali ipak sve primam sa dozom rezerve dok se sama ne uverim....jer svako misljenje je vise subjektivno nego objektivno..

Poslednji put menjao Julia dana 07 Sep 2013, 16:30, izmenjena samo jedanput

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:29
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

Molena je napisao:
Mislis li da je sram dio šarma? da,mislim..ali ako je taj sram iskren a ne improvizovan da bismo nekoga namernio sarmirali...:)
Imas li vremena za citanje knjiga?imam, volim da citam pred spavanje...i nedeljom popodne..to mi je omiljeno vreme za citanje..
Koju muziku najcesce slusas kad si kuci?zavisi iskljucivo od raspolzoenja..kada sam iscrpljena i umorna, bilo fizicki bilo psihicki..pustim relax muziku...upadnem u neku polumeditaciju (jos sam daleko od one zaista prave) i posle pola sata -45min se osecam preporodjeno..kada sma u ok raspolzoenju volim domaci rok..kada sam u nekom nostalgy raspolozenju slusam muziku 90-ih..C.Jabuka,Bijelo Dugme,Parni Valjak..ali bas one njihov epesme iz 90-ih..vrate me u detinjstvo..:)
Kada bi ti neko rekao..jednu osobu mozes da spasis od propasti svijeta sutra...koga bi izabrala?svog sina
Da li je postenje dobar motiv ponosa?naravno da jeste..
Sta znaci ispravan karakter za tebe?biti objektivan iako je nekad prosto nemoguce,zarad svog dobra ne ciniti drugima zlo, ne vracati lose losim, jer tako i sami postajemo losi,postovati ljude po tome koliko su ljudi a ne po tome koliko imaju para i koliko nam to postovanje moze doneti koristi,ne zaviditi drugima,pruziti ljudim priliku da pokazu da su se pokajali, pogresili i sl..ma da ne nabrajm vise uglavnom biti COVEK
Sta vrijedi vise..jedna diploma ili G. Armani ? :D..hahha..jedna diploma..ako nista drugo zbog neke licne satisfakcije..na zalost generalno danas u nasem drustvu..ni diploma ne vredi mnogo..li je to ako nista drugo neki licni uspeh
Utopija?..Ne?,Da? ili Mozda?
Miris parfema na muskarcu ili miris njegove koze...sta vise osjetis?pa ne znam..spoj mirisa koze i parfema..to kada osetim to me bas onako probudi ...:) a ako to ne osetim..ne probudjena..ne osetim nista...:D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:47
Korisnikov avatar
*VIP*

ja nemam vise...hvala.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:48
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Julia...s obzirom na to da voliš čitati...imaš li koju dobru knjigu za preporučiti? :)
I da...koji žanr čitaš? :D

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:48
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

hvala vama :D :D

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 16:57
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

GiGi je napisao:
Julia...s obzirom na to da voliš čitati...imaš li koju dobru knjigu za preporučiti? :)
I da...koji žanr čitaš? :D

Uh Gigi..nemam ja neki odredjeni zanr koji citam..
to ces skapirati po tri poslednje knjige koje sam procitala :D
ali kao i sto se filma tice..tako je i sa knjigma..uglavnom neke triler romane volim..to da se opustim..
a ona psiho i filozofska dela to kad hicu da budem jos pametnija : D :D :D
1.Regentovo doba-Zorzet Hejer
2.Moc pozitivnog misljenja-Norman Visent Pil
3.Стихотворенија-Сергеја Јесењина (на руском наравно )

Ne znam meni se jako svidela , jedna od takodje poslednjih procitanih...Andjeo Kejti Prajs..mada mi nema hapy end...pa posle budem pod utiskom..onako malo tuznim..ali je dinamicna knjiga..neizvesna..bas do kraja..

Vrh
Julia
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 07 Sep 2013, 17:02
Korisnikov avatar
Kad porastem biću kengur
Kad porastem biću kengur

e zaboravih da dodam knjige Crna Voda-Džojs Kerol i Anatomija Obmane-Lorens Goldstoun
na prvu loptu , kad krenes tek da citas..ono deluje ti kao neki sablonski nizerazredni triler..ali uopste nije tako..meni su i jedna i druga bas napete knjige do kraja..i ja nisam mogla da ostavim za sutra...zato sam ujutru zakasnila na posao

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu