Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
- Mislis li da prva ljubav zaborava nema?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
MeGi je napisao: eej bre ne bacaj rimu, nisi odgovorio na pitanje.
Montoya pises li neke rep pesme kad vec toliko bacas rimu? -odgovorio sam ti sa smislom rimovano. -operisan sam od poezije ili pisanja bilo čega nalik tome.Rima jednostavno se sama slaže, a o tome neplanski radim.Ne vidim što ti to smeta? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: - Mislis li da prva ljubav zaborava nema? Pamti se naravno.. ![[smiley1721.gif] [smiley1721.gif]](./images/smilies/smiley1721.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: eej bre ne bacaj rimu, nisi odgovorio na pitanje. Vidi Boss sto se uplasio pitanja , odmah zbrisao i on je neki muskarac piiih Montoya pises li neke rep pesme kad vec toliko bacas rimu? Može li čovek da prezalogaji nešto ? Uspori malo, nije mi odgovorio na sva pitanja. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) A ja sam ti tu 15-ak min, pa driblaj a ostatak ću odgovoriti večeras ( naravno ako me Monty predloži ). ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: 12 i 8 si poceo koliko ti je jos ostalo da odgovaras na pitanja? koliko se postavi... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne smeta mi, nego brate mili kazem da nekad ne razumijem....al nebitno samo ti rimaj Nego, mislis li da covjek u svom izvotu bude dva puta beba....kad se rodi, i kad skroz ostari?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Boss je napisao: Delija ili Grobar ? Plave ili crne ? Gibanica ili sarma ? ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss onda kad budes bio tu sat vremena, jok , ne moze 15 min... Jesi li uporan ili lep? Je l istina da j... uporan a ne lep ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
montoya
|
|
rang

|
MeGi je napisao: Jesi li zavisnik od kompjuterskih igrica?
Da li bi mogao biti ginekolog? ne..nisam zavisnik.Čak šta više uopšte se neigram..sem foruma ako bi to svrstali u "igračke"  Ginekolog??? Neverujem da bi mogao...pre bih bio Orthoped..gde se nešto šrafi konkretno... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Ko je po tebi bio pametniji Mileva ili Ajnstajn?
-Sta mislis hoce li nekada zenska biti predsednica Srbije?
- Da li muskarci i zene trebaju biti ravnopravni?
|
|
|
|
|
|