|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Minnie je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Minnie je napisao: e sad ja moram da idem a tebe će pitanja čekati...
što imam utisak da ti iako si forumaš sa stažom, razmišljaš čaterski.... prelistaj bre par zadnjih stranica...i odgovaraj kad ti se ćefne...nije sve u brzini... Zadnjih stranica ovdje jel !? i ovde i inače..uvek se uključiš k'o pao s marsa...to jest ne uključiš Ok vidi sam ovdje pittanja,odgovorit cu iskreno,,,,
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
tvoje mišljenje o bitnosti Bradpresto Pitta za forumska desavanja...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: tvoje mišljenje o bitnosti Bradpresto Pitta za forumska desavanja... Pa iskreno mislim da nisam bitan nesto za ovaj koletiv,mozda za neke forumasice pojedinacno,ali i to nisam siguran....
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
zasto nekad ne isključiš trebolovca Bradpresto Pittastog i uključiš Tonija....bilo bi ga zanimljivo vidjeti u nekoj diskusiji...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Bradpresto Pitt je napisao: Minnie je napisao: tvoje mišljenje o bitnosti Bradpresto Pitta za forumska desavanja... Pa iskreno mislim da nisam bitan nesto za ovaj koletiv,mozda za neke forumasice pojedinacno,ali i to nisam siguran.... ..ja mislim da si kolektivno bitniji nego pojedinačno...al' ajde nek ti bude...dozvaćeš se i ti... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: zasto nekad ne isključiš trebolovca Bradpresto Pittastog i uključiš Tonija....bilo bi ga zanimljivo vidjeti u nekoj diskusiji... Vrlo jednostavno ovdje igram taj lik,i kao pravi glumac uvijek igram profesionalno,dok sam na private,pp,mail,fon i ostalo pravi,to znaju one koje su samnom na taj nacin komunicirale,,,eto
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Minnie je napisao: zasto nekad ne isključiš trebolovca Bradpresto Pittastog i uključiš Tonija....bilo bi ga zanimljivo vidjeti u nekoj diskusiji... Vrlo jednostavno ovdje igram taj lik,i kao pravi glumac uvijek igram profesionalno,dok sam na private,pp,mail,fon i ostalo pravi,to znaju one koje su samnom na taj nacin komunicirale,,,eto prosto mi dodje da ti stvarno posaljem skype  smatras li da si nekada pogrijesio..ili se cvrsto i tvrdoglavo drzis svojih stavova? ja jos nikada nisam vidjela da si napisao...zaebo sam se ( sto i nije dobro, znas i sam)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
hehehe...znaci da su u biti obadvojica trebolovci...
e sad stvarno moram poći..a ti navrati...će te pitanjca čekaju..možda i neko drugi imadne nesto za priupitati te...
Pitt, hvala još jednom na ukazanoj pažnji...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
molenče drago mi vidjet da si se pridružila ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Minnie je napisao: Minnie je napisao: Korisnici koji su trenutno na forumu: Bradpresto Pitt, Komsinica, Majestic-12 [Bot], Minnie, Molena, Nikita i 12 gostiju mister "size ogroman" smatrajte se ustoličenim naredna dva'esčet'ri časa..kad vas put nanese na ovU temu, izvolte odgovarati na pitanja koja će vam biti postavljena ..ukolk'o ne odgovorite administracija će vam ukinuti mogućnost slanja PP..... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) , MAJKE MI... ..e 'vako..da se počne.... dobio si tri vrlo obećavajuća poziva za skajp druženja od molene, vučice i tw.. sve tri su ti zakazale isti termin.. odluči se 1. ispalićeš vučicu i tw i posvetiti se moleni 2. ispalićeš molenu i tw i posvetiti se vučici 3. ispalićeš molenu i vučicu i posvetiti se tw 4. ispalićeš ih sve tri i tražiti novu trebu u kafani . ovo si Pitt zaboravio...ja sam asistent od Minnie ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 60 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|