Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
poređaj po forumskoj bitnosti
laža zlobnii molena megi iskra vučica naopaki boss gigi senka lana sin cas komšinica julija tw
pa onda iste te po simpatičnosti tebi
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Minnie je napisao: poređaj po forumskoj bitnosti
laža zlobnii molena megi iskra vučica naopaki boss gigi senka lana sin cas komšinica julija tw
pa onda iste te po simpatičnosti tebi Od muski mi nitko nije bitan,iskreno,a zenskice ovak: Megi Gigi Lana ....ostale kako god poredate,a za simpatije isto,jer onaj koji mi je simpatican je istovremeno i bitan,sta ne!?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
donosiš zaključke o forumašima i pominješ ih na blogu, na osnovu
1. par komentara koje pročitaš , onako usput 2. studiozno im prelistaš postove 3. vidiš šta, ko o kome piše i na osnovu toga zaključuješ 4. nesto četvrto...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
moraću ti kopirati do besvesti...jer ti očito ne vidiš pitanja
tvoj blog..jel' čitaju zbog tebe ili zbog sebe
msm..dal zato što vole tvoj stil pisanja, opisivanja ili zbog toga što traže sebe u tvojim tekstovima...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: donosiš zaključke o forumašima i pominješ ih na blogu, na osnovu
1. par komentara koje pročitaš , onako usput 2. studiozno im prelistaš postove 3. vidiš šta, ko o kome piše i na osnovu toga zaključuješ 4. nesto četvrto... Ma inace o forumasima donosim zakljucke iskljucivo u odnosu prema meni,i vrlo lako svakog detektiram,a blog nema veze stim,tu pokusam aktaulne teme malko izokrenuti,nadodati,uvecati,radi samog efekta posta,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: moraću ti kopirati do besvesti...jer ti očito ne vidiš pitanja
msm..dal zato što vole tvoj stil pisanja, opisivanja ili zbog toga što traže sebe u tvojim tekstovima... Mislim da mali broj cita radi moga stila,nego bas radi toga da budu spomenuti,sto posto sam uvjeren u to,,,ako je pozitivno,ako nije onda bas i nema pohvala,,,,
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
e sad ja moram da idem a tebe će pitanja čekati...
što imam utisak da ti iako si forumaš sa stažom, razmišljaš čaterski.... prelistaj bre par zadnjih stranica...i odgovaraj kad ti se ćefne...nije sve u brzini...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: e sad ja moram da idem a tebe će pitanja čekati...
što imam utisak da ti iako si forumaš sa stažom, razmišljaš čaterski.... prelistaj bre par zadnjih stranica...i odgovaraj kad ti se ćefne...nije sve u brzini... Zadnjih stranica ovdje jel !?
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Bradpresto Pitt je napisao: Minnie je napisao: moraću ti kopirati do besvesti...jer ti očito ne vidiš pitanja
msm..dal zato što vole tvoj stil pisanja, opisivanja ili zbog toga što traže sebe u tvojim tekstovima... Mislim da mali broj cita radi moga stila,nego bas radi toga da budu spomenuti,sto posto sam uvjeren u to,,,ako je pozitivno,ako nije onda bas i nema pohvala,,,, ..hehe..e to isto mislim i ja...msm..polazim od sebe, jel'...mada mi najzanimljiviji onaj tvoj potpis na kraju... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) bredpittakaki takav..zavisi od tematike..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Bradpresto Pitt je napisao: Minnie je napisao: e sad ja moram da idem a tebe će pitanja čekati...
što imam utisak da ti iako si forumaš sa stažom, razmišljaš čaterski.... prelistaj bre par zadnjih stranica...i odgovaraj kad ti se ćefne...nije sve u brzini... Zadnjih stranica ovdje jel !? i ovde i inače..uvek se uključiš k'o pao s marsa...to jest ne uključiš
|
|
|
|
|
|