|
Autoru |
Poruka |
Snow
|
|

rang

Pridružio se: 28 Avg 2013, 00:44 Postovi: 1096
|
brisite,muva me ovako javno..sramota
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46307
|
Minnie je napisao: msm da Pitt treba da zasedne..bio jednom a to k'o nijednom... Dakle Pitte,ustoličen si... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
Minnie je napisao: Korisnici koji su trenutno na forumu: Bradpresto Pitt, Komsinica, Majestic-12 [Bot], Minnie, Molena, Nikita i 12 gostiju mister "size ogroman" smatrajte se ustoličenim naredna dva'esčet'ri časa..kad vas put nanese na ovU temu, izvolte odgovarati na pitanja koja će vam biti postavljena ..ukolk'o ne odgovorite administracija će vam ukinuti mogućnost slanja PP..... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) , MAJKE MI... ..e 'vako..da se počne.... dobio si tri vrlo obećavajuća poziva za skajp druženja od molene, vučice i tw.. sve tri su ti zakazale isti termin.. odluči se 1. ispalićeš vučicu i tw i posvetiti se moleni 2. ispalićeš molenu i tw i posvetiti se vučici 3. ispalićeš molenu i vučicu i posvetiti se tw 4. ispalićeš ih sve tri i tražiti novu trebu u kafani ..moram se ponavljam kad su me zatrpali...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ajde ali po jedno pittanje,,,pitajte sve sto hocete,,,
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Minnie je napisao: gospon Pitt...kad bi bio moderator ovog foruma kome bi najradije ugasio nalog..
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Minnie je napisao: tri najbolja bloga na ovom forumu...prvo...drugo..treće mesto...i zašto
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Minnie je napisao: tvoj blog..jel' čitaju zbog tebe ili zbog sebe
msm..dal zato što vole tvoj stil pisanja, opisivanja ili zbog toga što traže sebe u tvojim tekstovima...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ajde ali po jedno pittanje,,,pitajte sve sto hocete,,, ..ne moras da žuriš..imaš 24 časa na raspolaganju a pitanja te će cekati ljub..i hvala što se smesti... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Minnie je napisao: Minnie je napisao: tri najbolja bloga na ovom forumu...prvo...drugo..treće mesto...i zašto Auuuu,sad si me zatekla,ali evo od Emmanuele jer zna dobro prepisati,Vucca ima tu necega i Nikita mi je bila dobra,,,,eto....ali ponavljam nisam bas upucen
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Samo ti pittaj,,,,volim brzinu,,,
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 86 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|