Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
nisam lep al sam uporan i ocu
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
UtherPendragon je napisao: e komsinice jesi picaizla
ajd jos dve da otaljam i to
forum mi sluzi da pricam sa ljudima jer u stvarnosti nisam pricljiv i jako sam stidljiv imam prituzbu, ovo gore je neistina i za izrecenu laz moras jos 3 napisati hahah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
koja pitanja juliska nisam video ?
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
Molena je napisao: UtherPendragon je napisao: e komsinice jesi picaizla
ajd jos dve da otaljam i to
forum mi sluzi da pricam sa ljudima jer u stvarnosti nisam pricljiv i jako sam stidljiv imam prituzbu, ovo gore je neistina i za izrecenu laz moras jos 3 napisati hahah  kad sam piskio u neretvu jel sam ti okrenu ledja i rekao..moli cuvaj strazu..zar to nije stidljivost ?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jeste, i zacrvenio si se bio, istina. to je tebi izgleda inspiracija za ove tvoja pitanja o ''realnim'' situacijama hahaha..sad je meni jasno  sve pored vode nesto..ovo ono haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
Molena je napisao: jeste, i zacrvenio si se bio, istina. to je tebi izgleda inspiracija za ove tvoja pitanja o ''realnim'' situacijama hahaha..sad je meni jasno  sve pored vode nesto..ovo ono haha heheh cekaj samo da komsinicu nasadim na stolicu pa joj napravim par realnih situacija...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Julia je napisao: ko je na stolici.. ko god da je prvo pitanje 1.Predstavi se..Ime , prezime godina rodjenja hor.znak..bracno stanje..slaim se..aj samo godine i stanje..bracno i imovinsko  2.Da li ti je bitno tudje misljenje o sebi 3.Kad si zadnji put..ono  4.Da li si nekad imaosex samo reda radi da partner ne pomisli da si se ohladio? 5.Kako za tebe izgleda jedno idealno romanticno vece? 6.Da li nekad i kad si offline na forumu razmisljas o forumasaima? 7.Koja ti osoba (nebitno muska ili zenska) sa foruma najvise pase..po nacinu razmisljanja, zezanju ,stavovima? 8.Ko te najvise smori svojim pisanjem na Forumu? 9.Sta mislis da li je moguce zaljubiti se u necija slova pre nego sto tu osobu upoznas uzivo? 10.Situacija u kojoj si ispao smesna? ova pitaja Uther
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
UtherPendragon je napisao: Molena je napisao: jeste, i zacrvenio si se bio, istina. to je tebi izgleda inspiracija za ove tvoja pitanja o ''realnim'' situacijama hahaha..sad je meni jasno  sve pored vode nesto..ovo ono haha heheh cekaj samo da komsinicu nasadim na stolicu pa joj napravim par realnih situacija... Da li ces prestati, ili moram da odem? Stvarno si preterao. Jbg ne znas za granicu. Smaras me nevidjeno, a ja se trudim da ti ne odbrusim i to samo zato sto te Molena gotivi.
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
Julia je napisao: Julia je napisao: ko je na stolici.. ko god da je prvo pitanje 1.Predstavi se..Ime , prezime godina rodjenja hor.znak..bracno stanje..slaim se..aj samo godine i stanje..bracno i imovinsko  2.Da li ti je bitno tudje misljenje o sebi 3.Kad si zadnji put..ono  4.Da li si nekad imaosex samo reda radi da partner ne pomisli da si se ohladio? 5.Kako za tebe izgleda jedno idealno romanticno vece? 6.Da li nekad i kad si offline na forumu razmisljas o forumasaima? 7.Koja ti osoba (nebitno muska ili zenska) sa foruma najvise pase..po nacinu razmisljanja, zezanju ,stavovima? 8.Ko te najvise smori svojim pisanjem na Forumu? 9.Sta mislis da li je moguce zaljubiti se u necija slova pre nego sto tu osobu upoznas uzivo? 10.Situacija u kojoj si ispao smesna? ova pitaja Uther joj julisak nije da necu nego mnogo ima a meni se pajki..ajd sutra cu ako se ne ljutis : )
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Komsinica je napisao: UtherPendragon je napisao: Molena je napisao: jeste, i zacrvenio si se bio, istina. to je tebi izgleda inspiracija za ove tvoja pitanja o ''realnim'' situacijama hahaha..sad je meni jasno  sve pored vode nesto..ovo ono haha heheh cekaj samo da komsinicu nasadim na stolicu pa joj napravim par realnih situacija... Da li ces prestati, ili moram da odem? Stvarno si preterao. Jbg ne znas za granicu. Smaras me nevidjeno, a ja se trudim da ti ne odbrusim i to samo zato sto te Molena gotivi. E jbg...nemojte mene uvlaciti u tu pricu. On tebi , ti njemu...sta ja imam s tim. Ja gotivim koga hocu, drugi gotive koga hoce i svima i dobro. 
|
|
|
|
|
|