Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
I picarda...posebno :*
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
da se ralaksiram... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
da se neke razvedene leče na meni..što im uistinu želim da im se zbije...
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Emanuella je napisao: da bi na meni ,loshe hebane domcice s foruma, izlecile svoje komplekse sto im zbilja zelim hahhahahahhahahaha... pa ne moraju samo domacice biti lose hebane evo na pr..Ja nisam domacica...a nisam hebana cak ni lose..( e sad ne znam da li je bolje ne biti **ben nikako ili biti ali lose) ali ne lecim komplekse..meni drago kad cujem da je neko heben..a ako je jos dobro..ihhhhhhhhh.. PS..ovo je bila samo sala..i kao takvu je i shvatite..a ne bih da uletim u neku pricu...domacice, zaposlene, razvedene, udate, neudate i sl Licno smatram da je to za forum nebitno..bar ne bi trebalo da bude..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: edukacija..iskljucivo ahahhhhahahahhahahahhahaa i dokle si stigao
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Julia je napisao: mmm je napisao: edukacija..iskljucivo ahahhhhahahahhahahahhahaa i dokle si stigao bem ga..probao sa tablicom mnozenja ali kako god pomnozim nista mi se ne slaze ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: Julia je napisao: mmm je napisao: edukacija..iskljucivo ahahhhhahahahhahahahhahaa i dokle si stigao bem ga..probao sa tablicom mnozenja ali kako god pomnozim nista mi se ne slaze ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) probaj ovako..prvo saberi pa onda podeli..i slozice se...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
ti mi bas ubijas volju za matematikom.. a da probam sa onom..racunaljkom.. jel ima kod kineza da kupim sutra..
|
|
|
|
|
|