Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Bubiiiii, dje si zakonu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Вучица je napisao: доШла је Бубица сГ ће ме постројава што диркам ТриФуна еби га нисам видела да је будна ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) Jok,Vujke,samo ga diraj...Ja nemam vremena,vis' da se takmicim sama sa sobom. Trifune,budi dobar ,kao i uvek...I pojedi onu pitu. ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Bubi je napisao: Вучица je napisao: доШла је Бубица сГ ће ме постројава што диркам ТриФуна еби га нисам видела да је будна ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) Jok,Vujke,samo ga diraj...Ja nemam vremena,vis' da se takmicim sama sa sobom. Trifune,budi dobar ,kao i uvek...I pojedi onu pitu. ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif) gde ga ja diram daleko bilo!
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e tako sad mogu i da napisem sta gori i veceras u kafani proradi napokon kako treba a dosla i gazdarica vidim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
pojeo pola, pola cu sutra za dorucak ako nocas ti ne krenes u pohode na .. hrtanu
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bubi je napisao: Вучица je napisao: доШла је Бубица сГ ће ме постројава што диркам ТриФуна еби га нисам видела да је будна ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif) Jok,Vujke,samo ga diraj...Ja nemam vremena,vis' da se takmicim sama sa sobom. Trifune,budi dobar ,kao i uvek...I pojedi onu pitu. ![[flirten.gif] [flirten.gif]](./images/smilies/flirten.gif) настављам по плану и програму БубиЧице ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ovi vukovi samo pometnju prave sa imenima
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
nego ocemo, Kebu ili da se vratimo na Karleusu ja predlazem Karleusu, lepsa je
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Uh,bre ne ti Vujke Ti nemoj da ga diras...Vukica,nek' se malo poigra... Moli tebi pozdrav. ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nista pozdravit cu vas i na izlazu kao i na ulazu muzicki ukus vam je mnogo los veceras ne znam jel to samo veceras ili i inace negdje sam se zajebunila ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|