Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Zagrcnuo sam se...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Evo da se ne ugušiš...  
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Uh...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ko je Ispitanik a ko Pitač ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Imam fore do pola pet, pa ako hoćete izvol'te postavljajte 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Žeks pa kako si druže?
Jel se ovo leto raskrililo i donelo čaroliju, ili je postojeće učinilo još neodoljivijim?
Kako se snalaziš bez vode ili je popravljen kvar?
Da li voliš da te žene osvajaju ili više voliš da osvajaš?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Smatras li sebe racionalnim ili zivis u ''oblacima'' ? Kada se napijes....koje je tipicno Zex ponasanje? Sta mislis o svojoj voznji u alkoholiziranom stanju? Koliko ti treba da nekome kazes oprosti? Dodaj dogovarajuci planet uz karakter forumasa uz kratki opis: Picard= Molena= Komsinica= Julia= Trile= Casual= Vucica= Megi= Boss= Gigi= Nabroj mane sljedecih forumasa: Senka= Minnie= Laya= Zlobni= Mojne= Iskra= Prekrizi nebitne: Komsinica-Molena Picard-Boss Naopaki-Trile Megi-Gigi Casual-Zlobni Laki-Iskra Vucica-Cupka nije lako...ali potrudi se  ..ne valja kad je lako.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Вучица je napisao: Žeks pa kako si druže?
Jel se ovo leto raskrililo i donelo čaroliju, ili je postojeće učinilo još neodoljivijim?
Kako se snalaziš bez vode ili je popravljen kvar?
Da li voliš da te žene osvajaju ili više voliš da osvajaš? -Hvala na pitanju, odlično sam. Malko smrduckam, ali sada kada je pritisak pun, mogu da se bućnem. Čekam na red u kupatilu...heh - Ne mogu da kažem da je ovo leto donelo nešto novo, ali uvek težim ka najboljem -Pošto živim u ravnom delu Čačka, vodu sam imao sve ove dane kvara. Čačak se inače snabdeva pijaćom vodom sa reke Rzav, ali tu postoji i ugašeni vodovod koji uzima vodu sa Zapadne Morave i dva ogromna rezervoara vode u slučaju havarija tako da smo mi u nižim krajevima grada imali tehničku vodu sa smanjenim pritiskom. Od jutros je pritisak izuzetan, ali da bi voda bila za piće sve tri analize moraju biti pozitivne. Čekamo obaveštenje, pa svi na pojilo... - Muško sam. Volim da osvajam cure, ali iskreno da ti kažem volim i kada cura pokuša mene da osvoji. Više volim ovo prvo... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Da li Zex laze? Sta bi mjenjao u svom karakteru? Cime zena moze da te odbije od sebe? Smatras li sebe osobom na koju utjecu predrasude? Kako Zex osvaja..opisi nam pristup djevojci koju si primjetio negdje i sada trebas da joj pridjes?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Kada si se poslednji put zaljubio al onako bezglavo?
Da li si se nekad prepustio trenutku bez razmišljanja?
Šta Nikad uradio ne bi radi ljubavi?
i za kraj
Koliko si hrabar?
|
|
|
|
|
|