|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Molena je napisao: nista vani tako ne boli kao unutra kad boli Јесам ли ја то схватио да си коначно срела Сина Брута? И да сте обавили пријатељске билателарне разговоре, са демонстрацијом могућности његове машине за обраду меког ткива... Па и он би требало мало да припази, а не да нам десеткује чланство форума на тако "суров" начин!![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Moj odgovor je bio odgovor na post od Tw....cisto nadovezivanje. Dalje...kako ti znas da se ja nisam srela sa Brutom...odakle ti uopce ideja da ja treba s njim da se sretnem i obavljam sve to ostalo sto si nabrojao hahaha...e svasta Mad, iznenadjujes stari. Ovaj dalje dio oko desetkovanja clanstva i surovog nacina..ne razumijem moram priznati. Bilo bi bolje da za promjenu budes konkretniji...kod ovakvih iznosenja misljenja , pisanu i citanu kao i stecenu filozofiju ostavi po strani 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Pozelim ponekad da je otvorim...Dusu..Ali plasim se... Zato..ne, necu otvarati svoju dusu..Otvorena, moze postati plen svih tih divljih zveri koje vrebaju okolo...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Molena je napisao: nista vani tako ne boli kao unutra kad boli Јесам ли ја то схватио да си коначно срела Сина Брута? И да сте обавили пријатељске билателарне разговоре, са демонстрацијом могућности његове машине за обраду меког ткива... Па и он би требало мало да припази, а не да нам десеткује чланство форума на тако "суров" начин!![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Moj odgovor je bio odgovor na post od Tw....cisto nadovezivanje. Dalje...kako ti znas da se ja nisam srela sa Brutom...odakle ti uopce ideja da ja treba s njim da se sretnem i obavljam sve to ostalo sto si nabrojao hahaha...e svasta Mad, iznenadjujes stari. Ovaj dalje dio oko desetkovanja clanstva i surovog nacina..ne razumijem moram priznati. Bilo bi bolje da za promjenu budes konkretniji...kod ovakvih iznosenja misljenja , pisanu i citanu kao i stecenu filozofiju ostavi po strani  То је била безазлена, чиста комендија везана за комендију која се фура око драгог нам чеда Брута. Само шала и ништа више, Могли. Јел то западњачки дрил мало потиснуо онај мостарски шеретлук, хм? Дај, опусти се... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Molena je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Molena je napisao: nista vani tako ne boli kao unutra kad boli Јесам ли ја то схватио да си коначно срела Сина Брута? И да сте обавили пријатељске билателарне разговоре, са демонстрацијом могућности његове машине за обраду меког ткива... Па и он би требало мало да припази, а не да нам десеткује чланство форума на тако "суров" начин!![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) Moj odgovor je bio odgovor na post od Tw....cisto nadovezivanje. Dalje...kako ti znas da se ja nisam srela sa Brutom...odakle ti uopce ideja da ja treba s njim da se sretnem i obavljam sve to ostalo sto si nabrojao hahaha...e svasta Mad, iznenadjujes stari. Ovaj dalje dio oko desetkovanja clanstva i surovog nacina..ne razumijem moram priznati. Bilo bi bolje da za promjenu budes konkretniji...kod ovakvih iznosenja misljenja , pisanu i citanu kao i stecenu filozofiju ostavi po strani  То је била безазлена, чиста комендија везана за комендију која се фура око драгог нам чеда Брута. Само шала и ништа више, Могли. Јел то западњачки дрил мало потиснуо онај мостарски шеретлук, хм? Дај, опусти се... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Eh stari...daleko sam ja od zapada..centralna Afrika je bas daleko od zapada. Samo nesto si mi mnogo ljubomoran na Bruta...neka, narast ce i tebi jednog dana..mozda u iducem zivotu, ali kako kazu..nikad nije kasno  A znas da je mostarski, mi ga zovemo 'ciganluk' tesko potisnuti , pa cak i kad hoces..ali uglavnom neces 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mnogo mi je bljak ova prica o kkk urcima
koga to jos zanima?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: mnogo mi je bljak ova prica o kkk urcima
slazem se She...ja spomenuh bol u dusi  a neke asocira na KKK  .... zbunise me jedino ako su mislili da dodje do duse pa nanese bol hmmmm...odozdo  ko ce ga znati hahahah
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
moli dugujes mi pesmicu ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Julia je napisao: Pozelim ponekad da je otvorim...Dusu..Ali plasim se... Zato..ne, necu otvarati svoju dusu..Otvorena, moze postati plen svih tih divljih zveri koje vrebaju okolo... ne boj se
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 106 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|