Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
LaYa je napisao: debilko je napisao: Nikita je napisao: eeee jel ide neko raditi sutra ili je samo meni takav horoskop? Ma, svima u tvom znaku. a u kom si ti? U Nikitinom, uf......pardon, zajeba se. Mislio sam da pitaš za srce. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) i obavezann smeško naranvno
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Lazac..dobra moja..ma ljubim sve cetiri.. neutesan sam..svi ponori mi se otvorise veceras..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ti bre debilko si mlogo bre jedan dvosmislen covek Aj mozgić na pašu malo pa opali ovuda
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
mmm je napisao: Lazac..dobra moja..ma ljubim sve cetiri.. neutesan sam..svi ponori mi se otvorise veceras.. Ma ubacio si se. Iskuliraj. Jedna ode , druga dođe. Na kraju shvatiš,da se ne razlikuju mnogo,iako su totalno drugačije. ![[dzokac2.gif] [dzokac2.gif]](./images/smilies/dzokac2.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
LaYa je napisao: Ti bre debilko si mlogo bre jedan dvosmislen covek Aj mozgić na pašu malo pa opali ovuda Ne mogu, vidiš narav nas mačora jbt.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
mmm je napisao: Lazac..dobra moja..ma ljubim sve cetiri.. neutesan sam..svi ponori mi se otvorise veceras.. Ili se skalnjaj,kreni sa supicom ili uskaci,nema druge kad ti Lazac kaze...
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Mani..lako je tebi reci.. meni hoce srce da pukne..ne znas ti kakva je to mackica..
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
debilko je napisao: Molena je napisao: cuj odvratna...sad vec pratim fabulu i smijesno mi
pa de reci jel nije tako? Pazi Moli, samo deluju tako priglupo i primitivno, al ti je to kulturna raja. Pripazi na terminologiju i definiciju izduvnih gasova. evo pripazila...ne moze tise nikako hahahaha sad i ja da uvalim ovog sto se ukida opalim jos jednog u rafalnom potezu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ...onako kulturno naravno uz definiciju koju sam zagooglala i sad mogu i da idem  Laku noc svima ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
LaYa je napisao: mmm je napisao: Lazac..dobra moja..ma ljubim sve cetiri.. neutesan sam..svi ponori mi se otvorise veceras.. Ili se skalnjaj,kreni sa supicom ili uskaci,nema druge kad ti Lazac kaze... joj..nema meni leka bez nje..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Auuu Molenaaaa...oseti se dovde Ajde,jedan mah mah,kulturiška ![[girl_bye2.gif] [girl_bye2.gif]](./images/smilies/girl_bye2.gif)
|
|
|
|
|
|