Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena, pustimo malo Juliju da se kuva sad idemo mi, da ti neke stvari jos objasnim
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
a šta da ja kažem meni je sve, baš sve planove pokvario
Poslednji put menjao Picard dana 04 Avg 2013, 22:53, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i tako..... 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
cek jos jednom samo Juliji da ali ovaj put samo tekst
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Slusaj Garavi Sokak - Kad su stvari same
Kad su stvari same prestanu da znace to sto se o njima od ranije zna sunce nema sjaja kad ne treba nikom kada nema nebo Dunav nije plav
Odkad me progutao mrak odkad ti vise nisam drag ko na lakim drogama ucim ponovo da hodam a gubim tlo pod nogama progutam knedlu svaki put kada te sretnem u prolazu progutam knedlu svaki put kad shvatim da te volim uzalud
Kad su ljudi sami prestanu da znace to sto se o njima od ranije zna pa poneko srce prestane da kuca kad ljubavi pravoj ipak dodje kraj
Odkad me progutao mrak odkad ti vise nisam drag ko na lakim drogama ucim ponovo da hodam a gubim tlo pod nogama progutam knedlu svaki put kada te sretnem u prolazu progutam knedlu svaki put kad shvatim da te volim uzalud
Eto sta je zivot kao casa vode u pepeo vatru pretvori za cas zato nije dobro pre vremena sresti nekog kom bi srce zauvek da das
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Trile je napisao: izvini Julia, ali nema granica u upotrebi svih raspolozivih sredstava kad 'ocu da nesto ostane moje, to i ostane, ili bolje receno ne ode kod drugoga kako si ti samo sebican.. upropastio si moj trenutak srece..zbog svoje poljuljane sujete.. a ne, ne mogu ja ostati tvoja..znas zasto? jer nikad nisam ni bila.. Jurio si okolo sve zenske...i ..shvatila sam da tu za mene nema mesta A onda se pojavio jedan naizgled divan..posten fin mladic..probudio je na trenutak u meni zelju ..da kao nekad..upotrebim sva svoja umeca..zavodjenja.. Ali..zivot voli da se ja i on ugramo..pa umesto da zavedem...ja sam zavedena.. No ni to mi nije bilo zao..bilo je lepo..a onda si se umesao ti..i rasprsio sve ..sve one slatke snove, nadanja..sve..kao mehurice od sapunice.. Nek ti je na cast...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: i tako..... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
tako ti je to u zivotu Julija svako se bori za svoje
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: tako ti je to u zivotu Julija svako se bori za svoje a za sta si se ti borio?
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
da ''komsiji'' crkne ''krava''..jel to?
|
|
|
|
|
|