Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: samo vas citam i gledam imas sta i da vidis... Gledaj..i uci se...ne dozvoli da te neko zaludi kao mene, znas... Eto Molena gledaj jednu sredovecnu tetu, koju ni godine nisu naucile da su muskarci stoka... Cao srednovecna teto nisam te prepoznala  ..generacijo moja hahaha nema to veze s godinama... nisu stoka nisu sviAko bilo gde postoji muskarac koji nije stoka...neka mi se javi...samo da ga barem vidim 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: Julia, lako noc bivsa moja nocna moro, prvo sam brojao neprospavane noci, pa sam polako prestao,.. brojao sam nedelje i mesece kasnije ali, ne, necu vise ni da mislim o tome ni ti se ne foliraj....juris za svim sto je zenskog roda..i hoda na dve noge
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
voli on i kad je cetveronoske
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: voli on i kad je cetveronoske ahahahahahaha sodomija
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena je napisao: voli on i kad je cetveronoske cuti jbt Molena, obrati paznju , nemoj da ja krenem...
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma, da a sto je najgore sto ne juri samo za 'zenskim rodom' to mu je samo maska... njemu su ovi momci iz teretane od 25 do 30 onako bas po meri..
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Picard je napisao: Molena je napisao: voli on i kad je cetveronoske ahahahahahaha sodomija ne kontas ti to,, te poze to je komplikovano za tebe
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sto svi na zivotinje pomisliste
Trile nisu shvatili..nema veze vazno da se mi kontamo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
i tako.....
|
|
|
|
|
|