Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
A...od tebe se to nisam nadala.. ne, stvarno nisam...lepo su meni govorili..mlad je on, pusti ga, samo se igra...a ja..budala..verujem..ne Picard nije takav..pa jos kao fol nedostajem mu..eeeeeeeeeee
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Molena je napisao: samo vas citam i gledam ja tebe ne citam samo te gledam i to opet od nedavno ne znam sta mi je, nesto me obuzelo,
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: samo vas citam i gledam imas sta i da vidis... Gledaj..i uci se...ne dozvoli da te neko zaludi kao mene, znas... Eto Molena gledaj jednu sredovecnu tetu, koju ni godine nisu naucile da su muskarci stoka...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nisi nikada ni prestao da se ne lazemo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
slobodno me pitajte sve cu da kazem, Molena oprosti moram da to skinem sa srca i duse
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
........................................
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Julia je napisao: Molena je napisao: samo vas citam i gledam imas sta i da vidis... Gledaj..i uci se...ne dozvoli da te neko zaludi kao mene, znas... Eto Molena gledaj jednu sredovecnu tetu, koju ni godine nisu naucile da su muskarci stoka... Cao srednovecna teto nisam te prepoznala  ..generacijo moja hahaha nema to veze s godinama...nisu stoka nisu svi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: Molena je napisao: samo vas citam i gledam imas sta i da vidis... Gledaj..i uci se...ne dozvoli da te neko zaludi kao mene, znas... Eto Molena gledaj jednu sredovecnu tetu, koju ni godine nisu naucile da su muskarci stoka... šifra do 37.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
Julia, lako noc bivsa moja nocna moro, prvo sam brojao neprospavane noci, pa sam polako prestao,.. brojao sam nedelje i mesece kasnije ali, ne, necu vise ni da mislim o tome
|
|
|
|
|
|