Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Koliko si bio iskren sa ovim odgovorima ( u postotku ) ? većinom Ljetovanje najcesce provodis..s kim ? s njom zadnjih godina (kakva su ovo pitanja molena, ti baš uništavaš sve ono što sam godinama mukom sticao)Imas li zenskih prijateljica?..privlace li te ponekad hehe ? imam, sve neki ženski Dexteri, tako da...Koga bi sa foruma volio upoznati i zasto? ( barem jednog forumasa i obrazlozi..ne izmotavaj se ) Žexa, najsličniji je meni, nema glume, nema prenemaganja, sviđa mi se toJel dosta s pitanjima? je
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ja otjerala dosta forumasa?..objasni? Ne moras vise da povezujes..nisi me upratio? ...Jel inace cesto na pitanje odgovaras pitanjem? Postoji li uzrecica u tvom rjecniku? Necu vise.. Caoooo Picard...bilo je fino kao i uvijek..i nemoj da i tebe otjeram molim te..ne znam sta bih ja da ti odes 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Trile je napisao: ijaaaao, uff kako se kaze za.. ono, patetika, ali ne to, nego jos iznad ima neka rec sigurno pazi ono, ..neki maldic ti pusti Robija Vijamsa,, uh, koja pricica i kaze da je izmisljena, joj, necu ono ostalo ni da citam, dobro sam jeo, pa bi mi bilo zao.. 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
to ti je Zexu kao da si i mene pitao isto je, 'ambulance'
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Pikarde, ja imam jedno lagano pitanjce Kod nas uvode neke elektornske zdravstvene knjižice, pa me zanima da li je to poboljšanje za pacijenta ili ne ? Ja očekujem da će se brže zakazivati pregled, čak i online...  aha, kod nas uvedene ima 10 godina sigurno i dalje očekujemo to "ubrzanje"
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ma da vi imate vec i evro 12 motore u svojim naprednim automobilima
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Žex je napisao: Pikarde, ja imam jedno lagano pitanjce Kod nas uvode neke elektornske zdravstvene knjižice, pa me zanima da li je to poboljšanje za pacijenta ili ne ? Ja očekujem da će se brže zakazivati pregled, čak i online...  aha, kod nas uvedene ima 10 godina sigurno i dalje očekujemo to "ubrzanje" 10 godina ? Auuu... Pa vaše kartice su zastarele... Ove naše će imati i tester za nivo šećera u krvi i poseban taster kojima ćemo zadizati suknje mladim sestricama... ![[jupijaja.gif] [jupijaja.gif]](./images/smilies/jupijaja.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Molena je napisao: Ja otjerala dosta forumasa?..objasni? kad nešto primiš ne puštaš, tjeraš svoje, radiš konstrukcije koje tebi odgovaraju, uvjeravajući drugoga da je baš taj u krivu...selektivna si ponekad... hehehe, al' hebiga, zato si mi i dragaNe moras vise da povezujes..nisi me upratio? ...Jel inace cesto na pitanje odgovaras pitanjem? samo na onako nesuivisla pitanja, inače OKPostoji li uzrecica u tvom rjecniku? neNecu vise.. Caoooo Picard...bilo je fino kao i uvijek..i nemoj da i tebe otjeram molim te..ne znam sta bih ja da ti odes  - i bolje ti je
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Trile je napisao: ma da vi imate vec i evro 12 motore u svojim naprednim automobilima ne diži nos
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Picard je napisao: Molena je napisao: Koliko si bio iskren sa ovim odgovorima ( u postotku ) ? većinom
Ljetovanje najcesce provodis..s kim ? s njom zadnjih godina (kakva su ovo pitanja molena, ti baš uništavaš sve ono što sam godinama mukom sticao)
blago njoj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|