Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
e da sam znala....mogla sam te zvati d aoperes moje sudje Kada si se prvi put registrovala na forum? ne na ovaj nego prvi prvi forum u zivotu Igras li kompjuterske igrice? Koji su tvoji poroci? Sa kim sa foruma bi isla u bioskop....gledati horor film, a sa kim romanticni? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: e da sam znala....mogla sam te zvati d aoperes moje sudje Kada si se prvi put registrovala na forum? ne na ovaj nego prvi prvi forum u zivotu Igras li kompjuterske igrice? Koji su tvoji poroci? Sa kim sa foruma bi isla u bioskop....gledati horor film, a sa kim romanticni? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Mogla si... Mislim da je bilo 2009...čekaj da provjerim...ne...bilo je 2008...koliko je već prošlo Ne igram... Čokolada je moj najveći porok...  Teško da bih se odlučila ići gledati horor...ne volim horore...al svakako s nekim hrabrim...  Romantični...moram razmislit dobro...valjda s nekim tko voli romantične...nek se javi netko ako ima želju... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
cek da razmislim sta da pitam, a da bude pametno -Volis li provocirati po forumu? (meni se cini d ane ahaha) -Psujes li u reali? - Je l ti bolje uciti ili raditi? -Volis li se sminkati? - Bez cega ne mozes da zamislis dan?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sve cu ti oprostiti..ali da nemas neko posebno misljenje o bosancima ne mogu nikako 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
-Jesi li nekad bila u NS i kako je bilo ako jesi? - Volis li vise selo ili grad? - Vjerujes li u ljubav na prvi pogled?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: cek da razmislim sta da pitam, a da bude pametno -Volis li provocirati po forumu? (meni se cini d ane ahaha) -Psujes li u reali? - Je l ti bolje uciti ili raditi? -Volis li se sminkati? - Bez cega ne mozes da zamislis dan? Misliš provocirati ko Pitt? Ne...to ne volim...  Nemam običaj psovati...rijetko kada mi se omakne... Raditi...  Volim se našminkati, ali decentno...uglavnom istaknem oči... Trenutno bez klime... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Jesi li mislila da će ovo kraće trajati ? Grad u kojem bi volela da živiš ? Da li bi učestvovala u nekom rijalitiju ? Jesi li ''zaražena'' njima ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: sve cu ti oprostiti..ali da nemas neko posebno misljenje o bosancima ne mogu nikako  Pa čuj...osebujni su...  kao i vicevi o njima ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: -Jesi li nekad bila u NS i kako je bilo ako jesi? - Volis li vise selo ili grad? - Vjerujes li u ljubav na prvi pogled? Nisam nikad...ali nikad se ne zna...možda naletim  Život na selu smatram zdravijim...ali mislim da je u gradu zanimljivije... Ne vjerujem...u zaljubljenost da...al u ljubav ne...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Visis li na drustvenim mrezama? Sta najbolje znas skuvati? Koji ti je omiljeni film? Imas li neki hobi? Imas li kratku ili dugu kosu?
|
|
|
|
|
|