Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nema nista bolje od jutarnjeg plivanja…oko 6ipo/7 …..jos se dan budi skupa sa suncem koje mjenja oblik i boju.....ljepota….savrsen pocetak radnog dana.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
...od ustajanja u 6:25 ujutro...kad jedva gledaš...kad ti se tijelo naginje na desnu stranu tražeći još sna...i onda ti uleti u sobu mama noseći topli kakao... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
petka kad sve zavrsis i onda vikeeeeeeennnnd
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
...plesanja macarene...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
od Trileta koji elegantno i nonšalantno ušeta na forum ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
khmmm khmmm
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
...Milka Oreo čokolade...fantazija za nepce!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
fantazije za nepce hehe
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
osjecaja mira i spokoja protezanja noznih prstica glasnog smijanja i osmijeha na licu pozitivaaaaaaaaaaaaaaaaa samoooooooo
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
sexa u zoru..ono kad se dan polako budi...a nebo tamo u daljini purpurno..crveno....a mi (vi, oni) jos sneni...krevet topao... ufffffffff.... ps..e ovo crveno nebo je najbitnije...hahahahahaha...cuj u daljini nebo crveno...to mu ga dodje ko afrodizijak 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|