Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
hahaha do pre malo samo sam mislila da samo ja mogu da se naljutim,oteram sve zivo u 3 lepe,skinem avatar,pobrisem postove... Eeee,pa mi je padalo na pamet da sam malo fiju-fiju Sad kad vidim da i drugi to rade,jedna briga manje...jupiii sto sam srecna jer je to normalno! 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: pocnes da menjas avatar ko carapice  svi se ucrnili, pa da se uklopim napokon, ipak smo svi mi drugari
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
drugaru mojne sta je ovo na slici? Ima li toga u R.L.u? 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: drugaru mojne sta je ovo na slici? Ima li toga u R.L.u?  feder mi ispao iz madraca i nabio u *u*icu pošto je bio kao udica jedva sam se iskoprcao skakaćujići sa istog
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
vis ovo ne valja prividja im se svasta
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: hahaha do pre malo samo sam mislila da samo ja mogu da se naljutim,oteram sve zivo u 3 lepe,skinem avatar,pobrisem postove... Eeee,pa mi je padalo na pamet da sam malo fiju-fiju Sad kad vidim da i drugi to rade,jedna briga manje...jupiii sto sam srecna jer je to normalno!  je blessa to kad ti se desava bar iz mog iskustva si u dubokoj fazi zavisnosti i tripujes sve i svasta al proci ce te to brzo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: hahaha do pre malo samo sam mislila da samo ja mogu da se naljutim,oteram sve zivo u 3 lepe,skinem avatar,pobrisem postove... Eeee,pa mi je padalo na pamet da sam malo fiju-fiju Sad kad vidim da i drugi to rade,jedna briga manje...jupiii sto sam srecna jer je to normalno!  je blessa to kad ti se desava bar iz mog iskustva si u dubokoj fazi zavisnosti i tripujes sve i svasta al proci ce te to brzo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
kako je krenula proći će je, sigur'o za koju godinicu... 
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Pre će biti da real life ima uticaja na pisanja po forumu...
|
|
|
|
|
|