Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ahahhahahahhahha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
skakljikava si, to nisam znao
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
aj Trile, pitaj nesto  otvoricu ti dusu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sta jos da te pitam kad sve znam
sa cim mazes palacinke
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
euro krem pa preko plazma, smotam i onda preko istopljenu cokoladu
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Juliska, imaš materijala 3 dana da pišeš Šta misliš o Romani ? Zadnja knjiga koju si pročitala ? Jedna tvoja vrlina i mana, jedna ? Imaš li neki specijalitet, prste da poližeš ? Opiši se u tri reči, 3 reči ? A sad ona forumska pitanja, Otpiši nebitne Molena - Just MeGi - GiGi Iskra - Wuki Trile - mmm Picard - Zlobni Žex - Naopak Bubi - Sjajna Senka - Astra Pitt - Marrin Minne - Tw Opiši forumaše, opširnije Molena MeGi ASG Just Minnie GiGi Senka Iskra Wuki Koja Picard Naopak Trile Boss Pitt Zlobni Žex mmm Emma Tw Nikita
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
samo mi reci kako se brisu..stvarno ih obrisem ili?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Juliska Juliska.. izaberi slobodnu temu i pisi  hahah..stani salim se. -Koliko grudnjaka imas, i postoji li ijedan sportski da ih malo spusti ?  -Vjezbas li sta? -Koga bi s foruma potrosila kao igracku? . znas na sta mislim da ti ne objasnjavam  Dodjeli radno mjesto po karakteru kako ti procjenjues: Naopak- Boss- Megi- Senka- Molena- Gigi- Napisi zivotinju koja ti odgovara uz karaketer sljedecih: Laki- Tw- Casual- Zlobni- Iskra- Nikita
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kompletan editor pa s između right i thumb= 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Boss je napisao: Juliska, imaš materijala 3 dana da pišeš Šta misliš o Romani ? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) hahhaha, nista posebno , al me mnogo nervira kada mi neko (ustvari mnooogo ljudi kaze da licim na nju...ona je nekako konjasta...ja sam lepsa Zadnja knjiga koju si pročitala ? Americki dervisJedna tvoja vrlina i mana, jedna ? iskrenost....impulsivnostImaš li neki specijalitet, prste da poližeš ? pa imam..neki moj recept..zapecen pileci file preliven pavalkom za kuvanje i sa jos dosta aromaticnih zacina..al da ne pisem ceo recept  Opiši se u tri reči, 3 reči ? naivna emotivna i zivac
|
|
|
|
|
|