hehe GiGi, smešno mi kako su odgovori uvek direktni
Misliš da se ima vremena za indirektne odgovore dok je vrelo pod dupetom...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Ajde Pitt da čujemo tvoja pitanja...sigurno imaš neko...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
A tebi Megi zabranjujem izrijekom da vise sjedas na taj stolac,dosta je vise i tebe,,,
Vec sam rekla da sam sjela da bih pisala sa Molenom da se zabavimo a boli me uvo za stolicu,pitanja i odgovore ionako na osnovu toga ne mozete znati ni ko sam, sta sam,ni kakav sam stvarno tako DA PALI VISE NEMOJ BRE DA SMARAS SA NEBULOZAMA TIPA DA SE SVI HVALE I DA JEDVA CEKAJU SJESTI NA OVU TEMU AKO ZELIM MOGU SAMA SEBI POSTAVL;JAT PITANJA I SAMA ODGOVARAT PO CJELOM FORUMU A NE SAMO NA OVOJ TEMI
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 55 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu