Molena je napisao:
Proviris li na ovaj chat koji ima ovaj forum? .. iskreno

Ko te na atributima iznenadio i kako ? ( zensko i musko)
Reci sta si zadnje naucila da kuhas ?
Jesi probala travu i sta mislis o travi kao ‘drogi’ ?
Kakav je tvoj stav o ostalim drogama i ljudima koji to konzumiraju ?
Da li kazes ljudima kada te razocaraju ili oni sami nagadjaju po tvom ponasanju ?
I sta na kraju bi sa Nenom i Andersonom ? hahah

Fali li ti chatanje na fairy-u ?
Jedino kada udjem na atribute i kad mi ga otvori, ali odmah izadjem, verovala ili ne ne citram sta drugi pisu
da me zanima ja bih otisla i pisala.
Pa nije me niko iznenadio, mozda malo LaYa, ali pozitivno...jer ja sam nju zamisljala kao neku plavu vesticu, onako silikonska usta grudi do vrata hahahha a ustvari je prirodno ljepa. I sada tw me iznenadila, jbt primjeti se da dosta smrsla.a
Da spremam one kiflice sa Layinog videa, i uspjele su, trazili ljudi recept od mene, mozes li to zamisliti
i sva onako bitna govorim
"Da vam odam jednu tajnu zasto su ovako mekane, i slojevite....tajna je u margarinu"
Nikad ne reci nikad, ali nikad....rekla sam da nikad necu probati, a jesam. Najgore je biti u drustvu gdje cesto uzimaju.
Mislim da je to droga, iako drugi kazu nije...i prosipaju pricu da se od toga kao ne moze biti zavisan.
Nije problem probati, vec da ce ti se svideti
Ma kakav stav, zao mi je tih ljudi, unistise sebi zivot. Ne treba se sa tim igrati.
Ne kazem, verovatno nagadjaju.
Nista, a volela bih znati u reali samo ko je nena a ko anderson, cisto da vidim kako izgledaju bolesne osobe u vugla .
Da