|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: Megi… Okarakterisi forumase: moze i jedna recenica ne rijec:
ASG: prepotentna Boss: glumac Trile: smjesno duhovit Vucica: folira se (al nista lose, mozda ja pogresno citam) Mrp. : ko je ovo? Senka: diplomata. Treba da nauci da hvalom nece zadrzati forumase. Tw: lujkaca na kub
Napisi neku MANU koju si ti primjetila kod sljedecih forumasa:
Molena: ne voli kad je neko zeza Iskra: brzo se naljuti Zex: prije bila mana naivnost ahha Picard: narcis jbt Pitt: niko ne vaja osim njega,po njegovom pisanju Julia puno prica heheh
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: Izaberi najboljeg moderator na ovom forumu po tvom misljenju? Sta mislis koliko je BAN vazan? Ja smatram da si ti onako luckasto dobra i pozitivna i volim tvoju mladalacki duh..ali rezonujes stvari dobro i tu me kupujes…pa nam reci : Iz tvog kuta ili ugla gledanja : Laki ili Vucica Zlobni ili Naopaki Trile ili Uther Boss ili MrP Senka ili Molena Pitt ili Picard Iskra ili Nikita Obrazlozi izabrane..zasto oni.  Kako da izaberem najboljeg moderatora, kada svi isto rade COPY-PASTE kao roboti. Ustvari , OKANO,jer otvara teme i onako lepo pise. BAN za neke mozda je uvreda ahahha neki zbog bana odu sa foruma kao montoya, meni to smjesno. Vazan je jer svi znamo da unese BOOM na forum ahhaa Hahahah molena ti me nahvalis, pa onda mi utrpas neko pitanje, eee znam te "tico:) Lazljiva jer "znam" je duze, a prije toga, veoma interesantan forumas, zanimljivo je citati i sa svima lepo pise. Ume drugima i da kaze kad joj nesto smeta, i nije cile mile lale , a sa druge strane šut brale. E zato Lazljiva a ne Vucica. i mislim da je jako dobra djevojka, iako me na pocetku nervirala kad me cackala ahhahaha Zlobni , jer pise duhovitije. Trile- jer je milion puta duhovitiji. Ne svadja se ni sakim,ne vredja nikog, pise kratko a kaze dosta, msm smjesno. Boss- ne znam ko je drugi , je l neki dr Mr ahaha Molena- jer je zabavan forumas, al majke mi. Umije da nasmije, da se sali da ozbiljno pise. i vedrog duha na forumu. PA GDJE STAVI PITTA I PICARDA ZAJEDNO I jedan i drugi me nerviraju jer se foliraju:) Svako na svoj nacin,ali budu i zabavni. Iskra- opet duze je citam, veoma je prijatna i sa svima je dobra.....prije sma mislila da glumi takvo pisanje al izgleda da je stvarno takva.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Koji posao bi voljela raditi, cime bi se zeljela baviti? Sta ti mislis koliko se iskrenost isplati u zivotu ?, I u kojem segment zivota najvise? Megi…sex sa zastitom ili bez?  Pustas li nokte na noznim prstima.. ? ( msm vidjam u zadnje vrijeme da je i to kao nesto u modi…meni to bljak jbt ) Koliko puta sedmicno mjenjas boju laka na noktima? Koji je tvoj najdrazi parfem? S kim bi se jedan dan najradije mjenjala za nick ? ali za ozbiljno 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: Koliko ti treba da se napalis na nekoga? Kad si zadnji put osjetila lepptirice u stomaku ? Jel se Megi zna zacrveniti i sta je to sto je zacrveni najcesce? Koliko si iskrena na forumu ? Mozes li reci da si mozda nesto i naucila od stavova drugih forumasa na forumu ? , nesto sto mozes primjenivati i u reali. Volis li vasare i zbog cega? Virtualne ljubavi…moguce ili nemoguce? Da ti sutra neko predlozi na pp…hej dolazim u N Sad, hajde da se vidimo..jel bi pristala? Ciji bi poziv prihvatila bez razmisljanja, ciji bi odbila, a ciji bi te bacio u razmisljanje? jooooj de nemoj ta intimna pitanja Poslednji put ,piiih ima dve godine , mozda i vise. i fali mi taj osjecaj. znam se zacrvenit, pa ono kad neko udeli kompliment, i kad je u drustvu tema sex Ne mogu ocjeniti koliko sam iskrena,ali 100% nisam sigurno , lupam lupam al i tu ima istine Da, nevjerovatno. da mi neko rekao da to moguce,rekla bih da je lud. Volim vasare, zbog luna parka. Virtuelna ljubav nije moguca, samo navika da citas i zezas se sa nekim,navuces se na slova i to se desi da nisi ni svestan/ Zavisi ko, ali bih....nemam vise strah:) Layinn bih omah prihvatila:)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cuj ona mene zna haha…kaze znam te tico hahah  Kada bih te pocela sada ispitivati tablicu mnozenja..budi iskrena, jel bi ‘na prvu’ znala koliko je 6x9 ?  Jel tebi vise nedostaje Sjajna ili Bubi ? ( meni Sjajna, zaebala sma se nedavno kad sam napisala Bubi) Sad opet okarakterise sljedece forumase ali nekom situacijom po kojoj ih pamtis na forumu: Cane: Tw: Minnie: Nero: Casual: Just: Blesa: Mad:
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: Koji posao bi voljela raditi, cime bi se zeljela baviti? Sta ti mislis koliko se iskrenost isplati u zivotu ?, I u kojem segment zivota najvise? Megi…sex sa zastitom ili bez?  Pustas li nokte na noznim prstima.. ? ( msm vidjam u zadnje vrijeme da je i to kao nesto u modi…meni to bljak jbt ) Koliko puta sedmicno mjenjas boju laka na noktima? Koji je tvoj najdrazi parfem? S kim bi se jedan dan najradije mjenjala za nick ? ali za ozbiljno  Volela bih da sam uciteljica, to mi je bas lep posao. Ili sekretarica, ali ono kao u filmovima, samo sjedis i kuckas da nemam dodira sa brojkama Ne isplati se.....jer svi kazu da cene iskrenost, a kada budes iskren onda ih ta iskrenost zaboli ,uvredi, I ja isto spadam u te ljude....kao cenim iskrenost....a ako nije lepa ta iskrenost , zasmeta ni hahahaha Sa Ne pustam nokte na nogama, i ne svidja mi se to. Nemam najdrazi parfem. Mjenjala bih se sa Brad Pittom, a znas zasto.....da provociram tebe malo  ali kasnije bih ti priznala da sam pisala ja:)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Verujes li u Boga?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Proviris li na ovaj chat koji ima ovaj forum? .. iskreno  Ko te na atributima iznenadio i kako ? ( zensko i musko) Reci sta si zadnje naucila da kuhas ? Jesi probala travu i sta mislis o travi kao ‘drogi’ ? Kakav je tvoj stav o ostalim drogama i ljudima koji to konzumiraju ? Da li kazes ljudima kada te razocaraju ili oni sami nagadjaju po tvom ponasanju ? I sta na kraju bi sa Nenom i Andersonom ? hahah  Fali li ti chatanje na fairy-u ?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ohoho...Megi je na stolici...mogu li ja par pitanjca?  Ma mogu...tko mi brani... Gospođice Megi... 1. Imate li kakvu fobiju? 2. Privlači li vas više život na selu ili u gradu? 3. Koji biste grad voljeli posjetiti izvan vaše države? 4. Čiji biste život voljeli iskusiti na jedan dan? 5. Volite li više slano ili slatko? 6. Čime vas može osvojiti osoba suprotnoga spola? 7. Što mislite o istospolnoj ljubavi? 8. S kojim biste forumašem/forumašicom otišli u kino? 9. Da svoj život možete prikazati u jednoj boji...koja bi to boja bila? 10. Kako biste nazvali svoju autobiografiju? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: Cuj ona mene zna haha…kaze znam te tico hahah  Kada bih te pocela sada ispitivati tablicu mnozenja..budi iskrena, jel bi ‘na prvu’ znala koliko je 6x9 ?  Jel tebi vise nedostaje Sjajna ili Bubi ? ( meni Sjajna, zaebala sma se nedavno kad sam napisala Bubi) Sad opet okarakterise sljedece forumase ali nekom situacijom po kojoj ih pamtis na forumu: Cane: Tw: Minnie: Nero: Casual: Just: Blesa: Mad: Ma znam tablicu mnozenja kao iz rukava, ali ne znam oduzimati, npr 348-156 ZNAS LI KOLIKO BI TREBALO D AJA TO SRACUNAM U GLAVI ma i 56-32 ....sramota, ali ne znam.....drugi misle da lazem, dok jednom jedni nisu igrali karte a ja cu kao da pisem rezultate, i sad svaki minut se trebalo tu sabirat oduzimat.....i uvatili me da koristim prste Vise mi nedostaje Bubi. Caneta po njegovim onim sektaskim brojevima i crnilu Tw po bockanju, kada me nije volela i svu masu sa ceta zvala na forum da me zezaju Minnie po ogovaranjima ovo sa slikom Nero pa nemam pojma, ne pisem s anjim a slabo citam ga Casual, ma ne pisem ni sa njim i slabo ga citam Just po objasnjenima na primedbe i predlozi kada lupe nekom ban Blesa- ja vidim u njoj sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i lupim se po glavi Mad-po boldiranim postovima
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 35 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|