Autoru |
Poruka |
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Вучица je napisao: певај мацанковићу још сам туј ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) to cu MMSom..kada legnes da se soknes ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
mmm je napisao: vuja kojic je napisao: mmm je napisao: japanac..usredsredi se na temu.. vuckice caoss
Trile koliko vidim ti ces biti uzrocnik kolektivnog zenskog suicida na Forumu.. neće,provaljen je vujo..ni ti nisi nista bolji.. ja sam ovde jedini posten..i iskren što bi rekli šta je babi milo to joj se i snilo,jeste
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
mmm je napisao: Вучица je napisao: певај мацанковићу још сам туј ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) to cu MMSom..kada legnes da se soknes ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) шта год еве ти нооооћћћћћ
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
ovo je za mene najbolja narodna pesma svih vremena.. tako tuzna i poucna..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
cupaj lamperiju,seci vene
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Вучица je napisao: mmm je napisao: Вучица je napisao: певај мацанковићу још сам туј ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) to cu MMSom..kada legnes da se soknes ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) шта год еве ти нооооћћћћћ vucice..mackaste snove ti zelim ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
DeJaNa
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:24 Postovi: 1573 Lokacija: 5.galaksija
|
mmm jesi li ti ono na Debilkovom avataru?
_________________ Zivot pise romane i za nepismene
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
Deb..hahaha gde njega nadje.. ona mi je najbolja ..prijatelju prijatelju
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

|
DeJaNa je napisao: mmm jesi li ti ono na Debilkovom avataru? ha..vec zalim sto nisam
|
|
|
|
|
|