Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: fale vuki  zloćko.....slučajnost veruj mi,pitaj nju јесте Злоћо нисмо у шеми ни овој ни оној на моју велику жалост, смотало га његово жеМче пре мене ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Vrebaj priliku, mozda se razvede ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Da li se brzo ljutis?
Da li si zlopamtilo?
Sta te najvise pogadja?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zlobni je napisao: Вучица je napisao: vuja kojic je napisao: fale vuki  zloćko.....slučajnost veruj mi,pitaj nju јесте Злоћо нисмо у шеми ни овој ни оној на моју велику жалост, смотало га његово жеМче пре мене ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Vrebaj priliku, mozda se razvede ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) који че ми распуШтенко Злочкице нека њега там ди му је место ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Bubi je napisao: Vuki da nisi ti politicar? ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) pitaš vučicu ili ja
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
vuja kojic je napisao: Mojne je napisao: da li u realu , kad si na žurci,
sa devojkom koju odvojiš,
pričaš sa njom svu noć a ništa ne odradiš ? ja uzmem najpuniju flašu i pričam sa njom i odradim je do dna što si onda ovde ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
претпостављам Соња их бре, јесам ја мутаФа ал не толко мори елем, и кака је та ФАто мори душманке ел вредна мог самообрисаења ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
LaYa je napisao: Da li se brzo ljutis?
Da li si zlopamtilo?
Sta te najvise pogadja? ne to znaš da nisam nepravda
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
vuja kojic je napisao: Bubi je napisao: Vuki da nisi ti politicar? ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) pitaš vučicu ili ja Vujke,pobrkah...Tebe,naravno. ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
zasto forumase delis na elitu,vip i kako god i na raju?
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Mojne je napisao: vuja kojic je napisao: Mojne je napisao: da li u realu , kad si na žurci,
sa devojkom koju odvojiš,
pričaš sa njom svu noć a ništa ne odradiš ? ja uzmem najpuniju flašu i pričam sa njom i odradim je do dna što si onda ovde ? ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) nema žurki večeras
|
|
|
|
|
|