Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
samo to ne 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
da bude kao Picard..mlad, lep, zgodan, neophodan..i da moze i na daljinu...msm da salje energiju
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
jbt..Picard se postideo... E sad..ozbiljno..Pic..salim se ja, ne brini..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
hahaha dobro julia, dosta je zaslužila si što hoćeš 1x, biraj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
pih
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pikarde, ja da sam na tvom mestu ne bi se puno razmišljao... P.S. U nameštenom stanu na Zvezdari... Ma milina... heh 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ma...on ne bi..al ja bih razmislila i to vise puta..krene i u pola ''posla'' se posrami...aahhahahahahahhaha tako da... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Pikarde, ja da sam na tvom mestu ne bi se puno razmišljao... P.S. U nameštenom stanu na Zvezdari... Ma milina... heh  i tata bi sine, al' cvrc
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ako nekog na forumu poznaje i u realu da ne sere o tome u smislu dokazivanja