Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Naopak je napisao: Vucko sad ozbiljno...
jel volis da flertujes u privatnom zivotu? jel pricas u privatnom zivotu na nacin na koji pricas ovde? ne da kada se sprdam
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Вучица je napisao: Nikita je napisao: evo ja cu Docekujes li neciji dolazak na forum , tacnije kad si ti tu a te osobe nema ? ovo pitanje nisam skonto jbga Nema baš odredjeno mesto al ima par kafnica u koja volim da idem Ma neki šampanjac u poslednje vreme od 350 kinti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vidis, kako moze tacno , precizno i koncizno da se odgovori
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Вучица je napisao: Nikita je napisao: evo ja cu Docekujes li neciji dolazak na forum , tacnije kad si ti tu a te osobe nema ? ovo pitanje nisam skonto jbga Nema baš odredjeno mesto al ima par kafnica u koja volim da idem Ma neki šampanjac u poslednje vreme od 350 kinti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Prostije da pokusam : postoji li osoba zbog kojeg/e dolazis na forum ? ono ...svaki momenat cekas da se pojavi...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
koja osoba sa foruma te izneverila, a imala si puno poverenje u nju? Jesi li jos uvek plavookosa?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Vucice jesi od malih nogu talentovana za pisanje? Zasto imas bas taj nick? Koja ti je bila najbolja igra u tinejdzerskim godinama na rodjendanima? axax Imas li polozeno za auto? Jesam Megi Baka mi se zvala Vučica Nemam vozačku, ja sam pešak uf mi smo slušali ploče i nije bilo nekih igrica moja generacija se znala od pamtivek tj od obdaništa tako da čak ni parove nismo imali u odeljenju ali je tada bio šok za javnost ono ‚‚kamena lica‚‚ i ‚‚lepeze‚‚ kada se porčulo šta naši vršnjaci rade na takvim žurezama
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Volis li vise selo ili grad? Imas li puno udvaraca? msm u reali a ne na forumu ahaha Koju osobinu najvise cjenis kod drugih? Jesi li prirodno plava ili se farbas? Gde ces za Novu Godinu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Nikita je napisao: Вучица je napisao: Nikita je napisao: evo ja cu Docekujes li neciji dolazak na forum , tacnije kad si ti tu a te osobe nema ? ovo pitanje nisam skonto jbga Nema baš odredjeno mesto al ima par kafnica u koja volim da idem Ma neki šampanjac u poslednje vreme od 350 kinti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Prostije da pokusam : postoji li osoba zbog kojeg/e dolazis na forum ? ono ...svaki momenat cekas da se pojavi... Ne
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
ako baba da unuku 16 jabuka a unuk proda 10, a 4 pojede kako mu je jos tri ostalo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
MeGi je napisao: Volis li vise selo ili grad? Imas li puno udvaraca? msm u reali a ne na forumu ahaha Koju osobinu najvise cjenis kod drugih? Jesi li prirodno plava ili se farbas? Gde ces za Novu Godinu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) stavrno si fenomenalna .... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

|
cek malo ono 'kamena lica' mogla bi to da nam docaras malo