|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nikita je napisao: Molena- Osoba je s kojom bih se rado druzila i privatno da nas ne deli toliko kilometra,dopada mi se njena kreativnost kako nam je slala fotografije da bi docarala slike njenih svakodnevnica. Lepo pise , tolerantna je i ima svoj stav u zivotu pri kojoj istraje. To je svakako hvale vredno u danasnje vreme. Veoma je inteligentna i osoba je koja se lako zavoli. MeGi - Ona je zabavna osoba, volim da citam kad god nesto napise uvek ima jedan deo gde se mogu nasmejati, a puno toga kaze bas onako kako i misli . Nisam imala puno prilika s njom da komuniciram direktno , ali veceras me kupila svakako ASG- Simpaticna mi je , mada ni snjom nisam imala prilike puno piskarati . Veoma je direktna i nema skrivenih misli kad pise,kaze sta ima pa nek svako smesti gde god hoce i razume kako hoce. Ponekad imam osecaj da se lako naljuti ili misli da nije dobro dosla, ali moram da je razuverim , ovde su svi dobro dosli samo docek nekad nije kakav ocekujemo . Ja u svoje ime mogu da kazem ASG drago mi je da te imam priliku sresti Minnie- Minni je jedna od osoba s kojom zaista skoro i nisam pisala .Zao mi je da nisam imala prilike da je bolje upoznam , pa da bih rekla nesto o njoj. Ovoliko koliko sam je ispratila, mogu reci da je kreativna osoba i da je skorz ok LaYa- jaoooooo moja omiljena likusa, ljubav , cici micika ...a sta da kazem o njoj ruzno ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Volim je kao osobu , ima prelepu dusu , resila sam da u ovom zivotu moracu s njom da se licno upoznam pa makar mi to bilo zadnje. Ona je jedna vrednica, savrsena majka, kuvarica , zena...lepa, talentovana , kreativna, ima zavodljiv pogled, pomalo i luckasta ali nna pozitivan nacin , romanticarka je , ima jako lep recnik....ma ona je samo moja cici micika ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) ostala sam bez texta...cak sam se i ... znas onaj osecaj kad se postidis i smeskas u isto vreme, osecaj je mnogo lep i ...da...zbunila sam se da bre,sta sam se stisla sad, volim i ja tebe ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
stvarno nas je ono...bas bas ko prstom u ..sta god  ali ja sam ljubomorna sta je sve Laki napisala...msm lijepa dusa,vrednica,savrsena majka, kuvarica, zena...tu je mogla i da stane..al' jok ona nastavila..lepa pa talentovana joj joj, kreativna, zavodljiv pogled ispod obrve..meni srce zakuckalo kad je napisala luckasta..ono slozismo se  hahahah, i onda kaze romanticarka sa lijepim rijecnikom i ja se sjetih cireva i ostalih anomalija na stopalima itd hahahha.... Sala naravno...Laki RULES:*** ..znas ti sve
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
dobro je bre, sta vam je sta vas je stiglo, manite me se jeste daaaaa....dobro... ma mrs, ne radi mi to, aj aj se zahebavkati, tu sam bolja
znam, znas :*
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobar ovaj tronoŽac u poslednje vreme tapacirung promenjen pa udobno a dimi se na sve strane ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
vidi, na ovome se sedi, nije ni cudos to su se uvalili pa se raspilavili  LaYa je napisao: Naravno,pobrinula sam se da vam bude i udobno.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
auuu koji napredak dobro je da nije postalo 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
neje brej napradak, to je tako otpocetka, samo sam citirO  necemo krefet, pocece da zalezu, po dvoje 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nije ti to losa ideja po dvoje
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ček da poprilegnem minut il dva da si tapacirung isprobam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja sam tako odgovarala  ali zbrka je, ko pita koga, ko odgovara, a ko komentarise odgovoreno alis to da ne kad je bal nek je maskembal
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 52 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|