Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Maleni etooo tebi oprastam ali matoroj Rakel sto zavodi decu ne mogu
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
*Twilight* je napisao: Maleni etooo tebi oprastam ali matoroj Rakel sto zavodi decu ne mogu ccccccccccc...bozeeeeeeee..znas li ti onu narodnu ''nema supe bez matore koke'' a i nije ona bas vise dete, znas..zna on i da gricne cak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Julia je napisao: *Twilight* je napisao: Maleni etooo tebi oprastam ali matoroj Rakel sto zavodi decu ne mogu ccccccccccc...bozeeeeeeee..znas li ti onu narodnu ''nema supe bez matore koke'' a i nije ona bas vise dete, znas..zna on i da gricne cak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) zajebi to nema supe brez babino dupe... piletina bree.. nemam ja zube za to matoro i zilavo a tesko da ima i Pikard.. i njemu pola fali... a i nema godina koliko kaze... ako mi ne verujes pitaj Pita video Pitt krstenicu
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ahahahaha..e ako Pitt kaze onda je to provereno.. Volim bre piletinu od svih mesa ponajvise..i juce sam je spremala..msm stvarno..al kad god zagrizem onaj pileci file, setim se Picarda..ne znam zasto...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ahahahaha ovo je već bolesno 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: ahahahaha ovo je već bolesno  rekoh ti..ne boj se..bre..necu ti nista..sta si se odmah uplasio... to je bilo figurativno samo
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|