Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Avg 2025, 11:54

Autoru Poruka
Nikita
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 01:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

Molena je napisao:
Nikita I love you :) :*
Divna si...lijjepo mi je citati te i citati tvoje odgvore.

Hvala [ccc3.gif]
I ja volim mila tebe , [srce.gif]

Slika

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 01:11
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37

Molena
MeGi
ASG
Minnie
LaYa

napiši mi svoje mišljenje o ovih 5 gospođica

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 01:12
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Nisu sve gospodjice

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 01:13
Korisnikov avatar
rang
rang

vidi nje

Vrh
Andjeo sa greskom
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 01:18
Korisnikov avatar
ASG

Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55

Ok sorry

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 01:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Molena- Osoba je s kojom bih se rado druzila i privatno da nas ne deli toliko kilometra,dopada mi se njena kreativnost kako nam je slala fotografije da bi docarala slike njenih svakodnevnica. Lepo pise , tolerantna je i ima svoj stav u zivotu pri kojoj istraje. To je svakako hvale vredno u danasnje vreme. Veoma je inteligentna i osoba je koja se lako zavoli. [ccc3.gif]

MeGi - Ona je zabavna osoba, volim da citam kad god nesto napise uvek ima jedan deo gde se mogu nasmejati, a puno toga kaze bas onako kako i misli . Nisam imala puno prilika s njom da komuniciram direktno , ali veceras me kupila svakako :) [ccc3.gif]

ASG- Simpaticna mi je , mada ni snjom nisam imala prilike puno piskarati . Veoma je direktna i nema skrivenih misli kad pise,kaze sta ima pa nek svako smesti gde god hoce i razume kako hoce. Ponekad imam osecaj da se lako naljuti ili misli da nije dobro dosla, ali moram da je razuverim , ovde su svi dobro dosli samo docek nekad nije kakav ocekujemo . Ja u svoje ime mogu da kazem ASG drago mi je da te imam priliku sresti [ccc3.gif]

Minnie- Minni je jedna od osoba s kojom zaista skoro i nisam pisala .Zao mi je da nisam imala prilike da je bolje upoznam , pa da bih rekla nesto o njoj. Ovoliko koliko sam je ispratila, mogu reci da je kreativna osoba i da je skorz ok [ccc3.gif]

LaYa- jaoooooo moja omiljena likusa, ljubav , cici micika ...a sta da kazem o njoj ruzno ? [zenskismeh.gif] Volim je kao osobu , ima prelepu dusu , resila sam da u ovom zivotu moracu s njom da se licno upoznam pa makar mi to bilo zadnje. Ona je jedna vrednica, savrsena majka, kuvarica , zena...lepa, talentovana , kreativna, ima zavodljiv pogled, pomalo i luckasta ali nna pozitivan nacin , romanticarka je , ima jako lep recnik....ma ona je samo moja cici micika [ccc3.gif] [ccc3.gif] [ccc3.gif]

Slika

Vrh
Boss
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 01:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Picard
Koja
Naopak
Sin Brutal
Pitt
Boss
Trile

Izgleda da sam rešio da te namučim [kez.gif]

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 02:14
Korisnikov avatar
rang
rang

Boss je napisao:
Picard
Koja
Naopak
Sin Brutal
Pitt
Boss
Trile

Izgleda da sam rešio da te namučim [kez.gif]

ajooooj ako me neko nije mrzeo pre ove veceri evo im prilika za to od veceras [zenskismeh.gif] mozda nekog lose procenim pa eto ti belaja ....Ali odma da napomenem pre odgovora da cu ovom prilikom biti kratka, jer u glavnom sam upoznala ljude koji dolaze u kafanu [zenskismeh.gif]

Picard- recimo da verujem da pacijentkinje kod njega stoje u redu [zenskismeh.gif] . Veciti rivalitet i koskanje izmedju njega i Trileta puno puta me bas nasmeje. Da li je to za ozbiljno ili ne to nek ostane njihova mala vojna tajna. Ponekad se izgubi sa foruma pa ga nema duze vreme .Ako se racuna da sam to primetila. [pardon.gif]

Koja- S njim mogu da komuniciram sasvim normalno, prijatan je za razgovor, pomalo romantican (dalo se videti i u kafani ), mada nekad imam osecaj da sa nekom rezervom pise na forumu. Vickast je , pozitivna licnost , ja sam ga tako upoznala i znam da poznaje Vasu a ostalo ko treba razumece [namigusa.gif]

Naopak- Ume da bude zabavan , lako se uklopi u drustvo ali brzo se da isprovocirati , pa onda nekad pokvari recnik ...Kreativan je to je dokazao u vise navrata i na takmicenjima, i ako je napiso na forumu vise puta da me smatra za foliranta, ja se ne ljutim jer svako ima pravo dastvori sopstveno misljenje o nekom. Ovde smo svi da se druzimo [namigusa.gif]

Sin Brutal- ajoj njega tek skoro nikako nisam upoznala pa ne bih ovde palamudila gluposti.Nadam se da se nece naljutiti ako ne pisem ovde nista . [namigusa.gif]

Pitt- hmmm sta da pisem a da ne osvanem sutra na njegovom blogu kao negativac ili drzavni neprijatelj br.1? On voli da je u centru paznje, da su svi svesni toga kad on udje na forum. Ume da isprovocira forumase posteno, stekne i neprijatelje dosta.Ima nekad toliko negativan stav i napadan da prosto vristi na forumu. Nekad ume da napise i super blog , ali nekad mesecima najavljava veliki Bumm pa ispadne corak . No posto on voli da provocira ovo je moja provokacija za njega , vekaj da i mi dobijemo tu zvezdu na plavoj zastavi , zauzecemo ne samo zastavu negu celu vasionu [zenskismeh.gif]

Boss- Nisam imala ni s tobom prilike za posebno upoznavanje, retko ulazis u kafanu covece a ako i udjes niakd da castis...vecinom maznes nesto s nogu pa kidnes. [zenskismeh.gif] Po mom skromnom misljenju doticni gospodin je ok osoba , mada odustao od vodjenja takmicenja, ali to mu necemo zameriti . Kratko se zadrzava na forumu uvek u nekom naletu , ne bih mogla da kazem nista negativno jer nigde nisam ni procitala takvo nesto da je napisao. Poruka za njega: Provedi vise vremena na forumu i u kafani daj nam smrtnicima sansu da te malo bolje upoznamo.

Trile-Sta da kazem o Mili Dusi , ume da se usunja ponekad preko kapije , Medu je vec pripitomio [zenskismeh.gif] Eto sad ozbiljno da kazem o njemu.On je veoma misteriozan po mom misljenju. Ispocetka ga nisam mogla skontati kad misli nesto ozbiljno a kad se sali, pa na kraju ispalo da se stalno sali. Kao osoba je super,zabavan , ume da me nasmeje , volim s njim komunicirati, i sto mi je posebno drago korektno odgovarao na 50 pitanja i bio strpljiv prema meni kad je sedeo na stolici, samim tim mi je dozvolio da ga upoznam dobro . Cenim kod njega neke osobine koje mozda neki ni ne znaju da poseduje. A to sto voli da je misteriozan samo mu dize cenu . [tztz.gif] Sve ostalo sto bih rekla o njemu bilo bi suvisno i sigurno bi se nasli neki koji bi pogresno protumacili. On svakako zna sta ja mislim a meni je to dovoljno [namigusa.gif]

Slika

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 02:15
Korisnikov avatar
rang
rang

e jesam bila kratka u pm ! [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]

ne umem ja kratko da pisem sorry ali sam bar pokusala [zenskismeh.gif]

Slika

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Vruća stolica  |  Poslato: 18 Jul 2013, 02:25
Korisnikov avatar
rang
rang

S obzirom da sam smorila I Boga i narod ovde , ja ustajem sa stolice i premestam se u krevet na spavanje. Nadam se da sam zadovoljila sa odgovorima one osobe koji su postavljali pitanje. Hvala svima i puno srece sledecoj osobi :)

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu