Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Nije da ga branim al on je takav staromodan,ponasa se kao neki matorac,al nije los.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja sam tačku stavio još ono veče, sad te gledam kako toneš i nemam nameru da ti pomognem. I, jesi li završio ? Ima ovde još ljudi.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Andjeo sa greskom je napisao: Nije da ga branim al on je takav staromodan,ponasa se kao neki matorac,al nije los. njegov problem i ja sam dobar pa me neko ne voli...sta sad Boss je napisao: Ja sam tačku stavio još ono veče, sad te gledam kako toneš i nemam nameru da ti pomognem. I, jesi li završio ? Ima ovde još ljudi. nek potonem jednom, bar cu znati na cemu sam a ti si postavljao pitanja do pre minut i ne prenemazi se tu dal sam zavrsio ja se ne bih ponizio tebi da postavim pitanje pa da mi je zivot u pitanju, ali ti si djon obraz to si pokazao aj sedi ovde i ne obracaj mi se vise nikada
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Alo momci...koga stavljas?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Nije meni poniženje da te pitam, ali prvi put si mi od 4 pitanja na 1 odgovorio normalno, a posle drugog već krenuo da me napušavaš bez ikakve potrebe, a završio si repertoarom sa severne tribine. Da ne nabrajam sad sve one dubokoumne ''komplimente''. Tako da baš i nemam nameru da opet ''provociram''. Dovoljno je ovo što sam pitao. Na stolici sam samo za tebe. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Boss je napisao: Nije meni poniženje da te pitam, ali prvi put si mi od 4 pitanja na 1 odgovorio normalno, a posle drugog već krenuo da me napušavaš bez ikakve potrebe, a završio si repertoarom sa severne tribine. Da ne nabrajam sad sve one dubokoumne ''komplimente''. Tako da baš i nemam nameru da opet ''provociram''. Dovoljno je ovo što sam pitao. Na stolici sam samo za tebe. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Delija sam tim se dicim ne zelim da provociram kao sto i ne zelim da te ista pitam povlacim se.Ziv bio
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Jao pa sad sam dobro raspolozena,sto ne sednes kad sam nervozna....haha Sto se svadjas sa Naopakim,nisam nasla vasu diskusiju i ne znam o cemu se radi.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Jao pa sad sam dobro raspolozena,sto ne sednes kad sam nervozna....haha Sto se svadjas sa Naopakim,nisam nasla vasu diskusiju i ne znam o cemu se radi.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Potraži malo na ovoj temi. Daleko bilo da se ja ne dičim. Živ i ti meni još 100 godina. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|