|
Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Andjeo sa greskom je napisao: Ma kakvi klanovi,vidis da smo ovde svi ko braca i sestre.Sve delimo na pola  ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Andjeo sa greskom je napisao: Ma kakvi klanovi,vidis da smo ovde svi ko braca i sestre.Sve delimo na pola  ma muski klan,ene na kafani udji sad i baci im suzavac ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
? ? ? ? ? ? ? Да ниси ти, Анхела, као нешто љубоморна, недајбоже? Мене што се тиче, Наопачког можеш да узмеш одма. Ако те не превари, па он тебе узме. Ако купиш два пива, обећавам да ћу га убеђивати пола сата. Мушкарци обично после пола сата убеђивања и два пива пристану да "узму" девојку. Добро, не мора баш да буде девојка, може да буде и удата, или удовица, или растављена од стола и кревета... како год. Знаш, млади мушкарци, нарочито кад је девојка, онако, лепа, и нису баш карактерни. Обично пристану. Па сад ти види, девојко. А можда ће и мени неко купити пешкир.Такав је обичај у Шумадији... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ili košulju MAD,takav je kod nas ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
kod nas oba
kaki su nam to obicaji svasta
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
LaYa je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Ma kakvi klanovi,vidis da smo ovde svi ko braca i sestre.Sve delimo na pola  ma muski klan,ene na kafani udji sad i baci im suzavac ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ma ne mora ni da dolazi vidis da oni trce ovamo 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Slaba mi konkurencija Mad.Nije mi tad zanimljivo.  .
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
casual je napisao: ma ne mora ni da dolazi vidis da oni trce ovamo  beš tvoj klan 
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
Andjeo sa greskom je napisao: Slaba mi konkurencija Mad.Nije mi tad zanimljivo.  . ne voliš protiv autsajdera da igraš 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Laya ko navijena lutka.Klan pa klan.Ko te to zarazio sreco moja 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 45 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|