Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Niko te nije pitao za misljenje.Da li neko od moderatora moze da ucutka doticnu,zeljnu pažnje?
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Anđelka,sve sam pregledala i poklapanje je jer obe pišete sa telefona a isti vam je operater. Izvini,molim te. ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Nista drago mi je da nema zabune ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46313
|
Uuuhhh ćuti...drago mi je kada nešto razriješim na ovakav način... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Vec sam se uplasila da mi je She hakovala profil:-D Al dobro gledacu ubuduce sa kompa da pisem da nam se ne bi poklapale adrese
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Andjeo sa greskom je napisao: Niko te nije pitao za misljenje.Da li neko od moderatora moze da ucutka doticnu,zeljnu pažnje? Ti jos uvijek nisi skontala..jel da hahah..polako, imas vremena. @Odgovor=ne moze. Sljedece pitanje, ako imas, pitaj..ja cu tebi na svako odgovoriti. Naucit ces i ti vremenom kako se to radi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
pitaj mene nesto moli al da nije sramota
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Utheru:  Priznaj..koga si upoznao s foruma? Koliko vremena ti u prosjeku traje sex ? Smatras li sebe zavodnikom u reali? Kad si zadnji put bo romantican i kako? Mozes li zamisliti da sinu das ime po nekom od tenkova iz igrice i koje je to ime?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
U autu slusas radio ili cd ( koji) ? Da ti se pokvari danas komp i tv u kuci, a imas para da zamjenis sada samo jedno a za mjesec dana drugo..sta bi to bilo? Nudisticka plaza...da ili ne? Napisao si da te privlace zene koje imaju smisla za humor..sta se desi kada te privuce lijepa, zgodna, tupava ali koja se kiselo smije tvojim salama? Depiliras li ista na sebi i zasto? Najvaznije 4 osobe u tvom zivotu su? Koliko su u postotku ovo stvarno TI na forumu ?
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
upoznao sam emu i drago mi je sto jesam
nisam merio ali otprilike kao cetvrtina serije sto mu dodje jedno 10 minuta
smatram da to one treba da smatraju
romantican sam po ceo dan samo sam stidljiv i to pokazujem drugacije
pravim samo lepu zensku decu ali u zamisljenoj situaciji zvao bi se " josif " po ruskoj liniji tenkova IS
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|