Autoru |
Poruka |
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
O fala bogu, bežite od mene kao da sam HIV pozitivan, ćao Julija, ćao Minnie. Ma malo mi je ovaj Julijin avatar nepristojan.Al ajde, progutaću nešto.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Julia je napisao: mmm je napisao: Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike ahhahahahahahhahaha..i rod se protiv mene okrenuo ma nisam bre.. nego vidim da preterase ..zaletet ce se covek na brzaka.. tako meni jedanput bilo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
mmm je napisao: Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike Ma nek je udaju bre, šta mi smeta. Misliš da je malo predbračno edukujem ako joj mesni paroh nije baš iskusan.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: Julia je napisao: mmm je napisao: Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike ahhahahahahahhahaha..i rod se protiv mene okrenuo ma nisam bre.. nego vidim da preterase ..zaletet ce se covek na brzaka.. tako meni jedanput bilo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) cccccccccccccccccc..ja ne verujem sta procitah... ja sam udata..nisi znao? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Julia je napisao: Pa znam, ali bar imajte obzira, pa ne ulazite onda na kulturu, književnost i te teme. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
debilko je napisao: mmm je napisao: Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike Ma nek je udaju bre, šta mi smeta. Misliš da je malo predbračno edukujem ako joj mesni paroh nije baš iskusan. Deb..ne mogu te savetovati..rodbina mi je.. necu biti objektivan..
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
debilko je napisao: Julia je napisao: Pa znam, ali bar imajte obzira, pa ne ulazite onda na kulturu, književnost i te teme. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa to je prvi korak na putu ka pristojnosti zar ne? tako ste verovatno i vi postali pristojni...ili ste takvi rodjeni? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Julia je napisao: mmm je napisao: Julia je napisao: mmm je napisao: Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike ahhahahahahahhahaha..i rod se protiv mene okrenuo ma nisam bre.. nego vidim da preterase ..zaletet ce se covek na brzaka.. tako meni jedanput bilo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) cccccccccccccccccc..ja ne verujem sta procitah... ja sam udata..nisi znao? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) U, znači večeras te prvo razvodimo, pa onda ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
debilko je napisao: mmm je napisao: Debi..ne veruj im..hoce Juliju da udaju..
provodadzike Ma nek je udaju bre, šta mi smeta. Misliš da je malo predbračno edukujem ako joj mesni paroh nije baš iskusan. a ti si neki kao iskusan...pa delujes edukativno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|