Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Piki,ma bolje me pitaj na pp,ima sve da ti kazem,ovde cu da ti i upakujem ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da li često pričaš na šatrovačkom ili ti je samo takav nick ?
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Mojne je napisao: u jbt, ja sam dosadan ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) iskrenost ti ne stoji, jbg
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Mojne,verujes li u sudbinu?
Sto mislis da ces na forumu naci zensku za real? Sto je ne trazis napolju?
Kakva je to magija u dojkicama?
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучица je napisao: Мојне, што волеш слатко или слано? Када си последњи пут био у биоскоп? Играш ли прави билијар не неки други? Која музика те опушта? Да ли си баш искрен или малко муљкаш Да ли волеш млаџе дефојке оли старије? Да ли си жењет? Имаш ли брке Мотокултифатор оли камиЈон (шалим се) Топ 5 филмова по твом мишљењу - домаћи Море или планина шта је прво? доста од мен ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) -oba -ne sećam se -sd na fejsu -iskren uglavnom -obe -da, ženjen -more neke sam preskočio jer su ubava ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
LaYa je napisao: Piki,ma bolje me pitaj na pp,ima sve da ti kazem,ovde cu da ti i upakujem ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) hehe, pa znam sve što me zanima možda eventualno neke banalnosti ostale, al' ima vremena ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Picard je napisao: ljaki, srećo, doći ćeš ti jopet na stolicu, nosikiriki  mojne, jesi li ženjen? ako nisi, misliš li da je problem u tvojoj faci? da ženjen, u celoj figuri a kao u takvoj sam ne siguran jer sam bio neodoljiv a sad ružan i debeo
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Žex je napisao: Da li često pričaš na šatrovačkom ili ti je samo takav nick ? samo nick, ali i jedna me jurila da me dira za penis, pa sam vikao mojne, mojne.
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ako, ako. Samo dibu gistro... heh
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
LaYa je napisao: Mojne,verujes li u sudbinu?
Sto mislis da ces na forumu naci zensku za real? Sto je ne trazis napolju?
Kakva je to magija u dojkicama? -nekad -iz istih razloga kao što je ona ovde - držao sam dijetu, jeo ENEMON, nisam znao da je za ženke, pa mi narasle dojkice
|
|
|
|
|
|