Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: Samo jednu rijec stavi pored navedenih forumasa...okarakterisi ih jednom rijecju: Megi= dobroćudna Mojne= naporan Senka= diplomata Picard= uporan Molena= filozof Laya= zajebant Iskra= moram dve reči, dobar prijatelj Naopak= nekulturan eto
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: Jesi li tip osobe cija uvijek mora biti zadnja? Sta si najromanticnije ikada uradio? Jesi li ikada bio 'virtualno zaljubljen' ? ( bez filozofije o pojmu ljubavi) Vjerujes li da masoni postoje...i gdje su? Da li donosis misljenje o nekome na temelju fizickog izgleda? Sta zena mora imati da bi osvojila Bossa? samo kad sam u pravu, najbolji dokaz je ovo sa Iskrom i Naopakim kupio devojci 101 ružu, mada to i nije nešto nikada ne razmišljam o tome ne prirodnu lepotu ( nemam baš lepo mišljenje o devojkama sa kilogramom šminke ) da bi me uopšte zainteresovala ( fizički izgled na prvom mestu, jelte ), a posle je dovoljno da je iskrena i duhovita
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
odakle tebi ideja da je tvoja zadnja.. u našem pisanju helouuuuuu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne zna se šta je gora.. dal kad čovek ima kompleks niŽe ili viŠe vrednosti
_________________ that's it!
Poslednji put menjao Iskra dana 16 Jul 2013, 16:25, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Okreces li se ofirno za zenama na cesti kao pravi bosanac? Prednost imaju plavuse ili one druga? Najomiljenija uzrecica? Ko ima najbolji smisao za salu na forumu? Jel strasno na stolici...? slagao ti neko, vidis da sam blaga i ne boli nista 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: pa ovdje su svi isti sa 7 i 107 Pitanja: Sa kim sa foruma bih isao u pljacku banke? Koju temu bi odmah izbrisao sa foruma? Da li mjenjas zenske kao carape? sa Opakim, valjda bi i ja dobio nešto Joj... najlepši avatar menjaju one mene
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Iskra je napisao: odakle tebi ideja da je tvoja zadnja.. u našem pisanju helouuuuuu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne zna se šta je gora.. dal kad čovek ima kompleks niŽe ili viŠe vrednosti Dobro izvini, nije moja zadnja.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
naravno da nije.. samo čovek koji je mudar( da ne kažem mator) neće se nastaviti i pustiti mlade da se ižive ovako ili onako.. 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha Iskru danas ne mogu prepoznati
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molena je napisao: Okreces li se ofirno za zenama na cesti kao pravi bosanac? Prednost imaju plavuse ili one druga? Najomiljenija uzrecica? Ko ima najbolji smisao za salu na forumu? Jel strasno na stolici...? slagao ti neko, vidis da sam blaga i ne boli nista  ne poznajem lika koji se ne okreće, pa makar bio i Eskim to varira, jedan dan ovako drugi onako, ali nekako su mi one druge bliže srcu, osećam ajde de Mrtva trka između Brutalnog i Minnie boli doope ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
MeGi je napisao: ahahaha Iskru danas ne mogu prepoznati Otac mi kaže da izvlačim ono najgore iz ljudi, a njega lično nervira što sam 'ladovina. Kaže, prošao bi nekad kroz mene. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|