Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Molena je napisao: vidi fakat ljevano olovo  cuj simptomi trovanja...bol u kuku hahaha a i terapijaje je obecavajuca  jbt sta je ovo i gdje ti to cupas ...sta ima da ga cupam... ...praktikuem magiske rituale..posedum prirucno okultno znanje sporadi olaksavanja ljuckih tegoba..  ... ...imam u podrumu pet stangli olova..brat bratu..cirka 140 kila u njima... ...da zalozim logorsku vatru.otopim olovu u kadu i celu vaseljenu oslobodim strahova..inhibicia odma..  ...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: Molena je napisao: vidi fakat ljevano olovo  cuj simptomi trovanja...bol u kuku hahaha a i terapijaje je obecavajuca  jbt sta je ovo i gdje ti to cupas ...sta ima da ga cupam... ...praktikuem magiske rituale..posedum prirucno okultno znanje sporadi olaksavanja ljuckih tegoba..  ... ...imam u podrumu pet stangli olova..brat bratu..cirka 140 kila u njima... ...da zalozim logorsku vatru.otopim olovu u kadu i celu vaseljenu oslobodim strahova..inhibicia odma..  ... brate Cane sta li kenjas znas li majke ti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...šikice bate..za razumevanje ovoga potrebnoe posedovati visi nivo svesti..  ...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: ...šikice bate..za razumevanje ovoga potrebnoe posedovati visi nivo svesti..  ... majkemi tebra ne moram bas i to posedovati aj uzmi ga slobodno za sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...maa ne da ne moras..no bolje i nemoj... ...opterecenje je to veliko..evo ja pokusuvam da se kurtalisem tog tereta... ...tolko se spustam na nize nivoe svesti kad dolazim ovde..pogrbih se spustajuci se..samo da me neko ne opali odzada..  ...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
siN bRutaL je napisao: ...maa ne da ne moras..no bolje i nemoj... ...opterecenje je to veliko..evo ja pokusuvam da se kurtalisem tog tereta... ...tolko se spustam na nize nivoe svesti kad dolazim ovde..pogrbih se spustajuci se..samo da me neko ne opali odzada..  ... pa pametan si ti izkalkulisaces vec nekako ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Izgubio sam kišobran; pošteni nalazač može da ga zadrži.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ophisaurus je napisao: Izgubio sam kišobran; pošteni nalazač može da ga zadrži. Pronađoh ga...sviđa mi se...sad je moj!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
GiGi je napisao: Ophisaurus je napisao: Izgubio sam kišobran; pošteni nalazač može da ga zadrži. Pronađoh ga...sviđa mi se...sad je moj! E sad neka kod tebe pada kiša 
|
|
|
|
|
|