Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Evo, setih se jošte par komata pa nećem više - Šta te baš onako opusti (bez nekog predumišljaja na bilo koju vrstu radnje) kada si sa lepšom polovinom? - Kada bi ti neka Dama prišla i rekla npr moj si ove noći(hahahahhaha) da li bi ti to bilo prijatno iznenadjenje il... ? - Koliko si siguran u npr zaključke o meni (ovo je da ne bih druge uplitala pa neka tako i odgovor bude) koje si doneo na osnovu pisanja ovde? - Kada bi ti poslala na PP neku ‚‚finu‚‚ priču, da li bi odreagovao ili (hahahahah ovo je namerno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) bi je ignorisao? - Kod žene prvo primetiš šta a da nisu oči? msm da se da se nećeš uvrediti sa ovakvim pitanjima i naravno unapred hvala za odgovore ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: Uh, kako moj interent uvijek puca u nezgodno vrijeme… Ok, Izabrao si muske forumase za Tajland….sada, dopuni imena zenskih forumasica s kojima bi isao na navedena mjesta I radio navedene stvari :  Isao u nocni provod Beograda : Prao sofer sajbe auta koji stanu na benzinskoj pumpi: Isao u berbu grozdja u Italiju: ‘’Istrazivao’’ plicake grckih uvala: Isao u shoping u Bec: Isao kod zubara da te drzi za ruku : Isao u SPA u Sloveniju: Kuhao veceru u bunglavu svicarskih planina: u nocni provod sa Molenom sa lepom lazom onako vrckastom prao soferke sa Juliom berba pa bosonoga da gazi grozdje u buretu uf istrazivao plicake i dubine sa Molenom u Bec sa Iskrom kod zubara sa vucicom u Sloveniju sa Senkom u svici idila, spremao veceru sa Molenom
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Вучица je napisao: Evo, setih se jošte par komata pa nećem više - Šta te baš onako opusti (bez nekog predumišljaja na bilo koju vrstu radnje) kada si sa lepšom polovinom? - Kada bi ti neka Dama prišla i rekla npr moj si ove noći(hahahahhaha) da li bi ti to bilo prijatno iznenadjenje il... ? - Koliko si siguran u npr zaključke o meni (ovo je da ne bih druge uplitala pa neka tako i odgovor bude) koje si doneo na osnovu pisanja ovde? - Kada bi ti poslala na PP neku ‚‚finu‚‚ priču, da li bi odreagovao ili (hahahahah ovo je namerno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ) bi je ignorisao? - Kod žene prvo primetiš šta a da nisu oči? msm da se da se nećeš uvrediti sa ovakvim pitanjima i naravno unapred hvala za odgovore ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) uglavnom alkohol  salim se, opusti me cinjenica da imam priliku da uzivam u njenom drustvu, gledam da upijem svaki trenutak. u zakljucke o tebi sam siguran. ono sto sam mislio ranije mislim i sada. ali nekako si me pitala kao da hoces nesto da me kritikujes  pa zavisi da li je fejk ta fina prica ili je prava. ne bih odreagovao kao sto mislim da pitt reaguje  ali ne bih je ignorisao, procitao bih je naravno. stav kozu kosu nokte nacin na koji sedi pokrete... a sto bih se vucice uvredio, ne zaebavaj
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
preskočio si jedno pitanje ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) a baš sam se potrudila oko njega ako želiš da te kritikujem samo reci da odem po bič ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Citiraj: - Kada bi ti neka Dama prišla i rekla npr moj si ove noći(hahahahhaha) da li bi ti to bilo prijatno iznenadjenje il... ? mislim da je ovo... pa zavisi koja dama, kakav je trenutak... pa jel se bicem kritikuje vucice 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
odoh sada ali na raspolaganju sam veceras mada nisam interesantan ni malo.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
da pridodam još par pitanjca, kada si većma raspoložen - Dama je Dama (ne mislim na ‚‚Noćne Dame‚‚) - Da li ti je običaj na pitanja da odgovoriš pitanjem ili je to uslovljeni refleks - Nosiš li kurde ili jok? - Kafanica ili Ski staza? - Koja je kafana po tebi naj u BGD-u? - Da li imaš belo odelo? ps s tobom uvek mora da je bič pri ruci nećem više da zapitkavam ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
pa kada je dama i prava riba i ako mi se dopada naravno da bih prihvatio, prijatan je osecaj naravno sve sam odgovorio nema pitanjem na pitanje sta su "kurde"? ski staza preko dana a kafanica nocu ali ranije sada ne vise. ima dusu fijuuu da mogu oni zidovi da progovore sve je manje kafana, skoro da ih nema. svaka u Skadarliji mi je draga i najbolja. nemam belo odelo, to samo kockari nose u kazinima 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: Molena je napisao: Uh, kako moj interent uvijek puca u nezgodno vrijeme… Ok, Izabrao si muske forumase za Tajland….sada, dopuni imena zenskih forumasica s kojima bi isao na navedena mjesta I radio navedene stvari :  Isao u nocni provod Beograda : Prao sofer sajbe auta koji stanu na benzinskoj pumpi: Isao u berbu grozdja u Italiju: ‘’Istrazivao’’ plicake grckih uvala: Isao u shoping u Bec: Isao kod zubara da te drzi za ruku : Isao u SPA u Sloveniju: Kuhao veceru u bunglavu svicarskih planina: u nocni provod sa Molenom sa lepom lazom onako vrckastom prao soferke sa Juliom berba pa bosonoga da gazi grozdje u buretu uf istrazivao plicake i dubine sa Molenom u Bec sa Iskrom kod zubara sa vucicom u Sloveniju sa Senkom u svici idila, spremao veceru sa Molenom blago se meni moj JE zivot Svicarska...skoro pa savrsen  Cas jesi gotov..ili ima jos koga cekamo....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
gotov. dosta je ceo dan sam sedeo na toj stolici. neka sedne ko hoce