|
Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: Zex ba ...pitanja postavljaj hahah  Pa postavljam ... ZNAŠ LI KEŽUALE... Post iznad je jedno veliko pitanje ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Molena je napisao: Zex ba ...pitanja postavljaj hahah  Vidi Cas na stolici...nadam se da nije prevruca  pa da vidimo Jel vaznije da ‘ONA’ liepo mirise ili da lijepo kuha ? Sta te ostavi bez teksta ? Koliko pari cipela imas ?  Da biras izmedju Grcke i Krete..sta bi izabrao haha ? da lepo mirise naravno bez teksta, na forumu ili generalno? imam dosta cipela  za kisu, lepo vreme, za zimu, jesen, za svaku priliku... Crete ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Navedi nam svoje tri mane. Svako ima mane, pa me zanima kako ti sebe vidiš... O vrlinama nećemo. Glupo je da pišeš o svojim vrlinama, jer to treba neko drugi, zar ne 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Molena je napisao: Zasto si dobio epitet najveceg ‘fletkarosa’ na forumu ? Koliko ima istine u tome ? Da li je flert zdrav..tvoje misljenje ? Koliko si dobio pp-ova jucer poslije moje vruce stolice ha ha ? Zasto nick Casual ?
Da ti sutra kazu...ides na mjesec dana na Tajland...sve ti je obezbjedjeno, mozes da povedes 3 muska forumasa...koga bi poveo i zasto ? naopak me etiketirao lepa laza se pridruzila i eto... nema istine ni malo. mislim da je flert nepotreban. ko ima dovoljno samopouzdanja i svestan je sebe flert je suvisan. zamisli lepu devojku na ulici koja flertuje sa majstorima koji kopaju kanal pored. ako je svesna sebe ne treba joj potvrda na svakom mestu i svakoj prilici. isto i za nas muskarce vazi. nisam mnogo pp-ova dobio ali je kocio forum pa sam pp iste sadrzine dobijao po tri u paketu nick, pa to je ono cemu tezim opusteno i lagano. naopakog, bossa i pitta  mislim da objasnjenje nije potrebno
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Mogu ja, mogu ja... Ionako mi je krajnja destinacija u Polineziji, pa reko' da se ogrebem za prevoz... hah... Barem je u pravcu, ako ništa...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Žex je napisao: Navedi nam svoje tri mane. Svako ima mane, pa me zanima kako ti sebe vidiš... O vrlinama nećemo. Glupo je da pišeš o svojim vrlinama, jer to treba neko drugi, zar ne  imam ih dosta... uvek platim skolu na svojim greskama. ali nije to sve, mana je sto vise puta placam skolu na istim greskama i to svojim. druga, volim da imam kontrolu nad situacijama. to smatram svojom velikom manom. treba pustiti da stvari idu svojim tokom... treca, previse sam kurtoazan i u rl, vodim racuna kako se ljudi oko mene osecaju i vise vodim racuna o drugima nego o sebi. imam jos mnogo mana ali eto na prvu...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Žex je napisao: Mogu ja, mogu ja... Ionako mi je krajnja destinacija u Polineziji, pa reko' da se ogrebem za prevoz... hah... Barem je u pravcu, ako ništa... tebe i picarda bih poveo na Crete da se vidimo sa Molenom 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Srno malena pa ti li si ovde, fino, što znači mogu i ja jedno par pitanjca da postavim - Zašto misliš da je flert loš (zar nisi npr u opštini uputio najlepši osmeh koji imaš šalteruši, da bi papirologiju završio brže, (ovo pitnjane proizilazi iz tvog odgovora))? - Misliš li da je ‚‚pecanje na slova‚‚ kužna radnja, kao i upoznavanje ljudi sa neta? - Misliš li da su muško/ženski odnosi na netu isklučivo seksualne prirode a ne i prijateljske? - Koliko si dugmića zakrpio na košulji, al izistinski? - Kada ti neka Dama ‚‚zavrti mozak‚‚ onako fijuuu, koji je to kec iz rukava za koji si siguran da će ‚‚pasti‚‚ na jedan? - I naravno, zašto baš Jung nije mi jasno, meni je Frojd intrigantniji p....(ovo da se neizražavam)? toliko za ovo javljanje ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Uh, kako moj interent uvijek puca u nezgodno vrijeme… Ok, Izabrao si muske forumase za Tajland….sada, dopuni imena zenskih forumasica s kojima bi isao na navedena mjesta I radio navedene stvari :  Isao u nocni provod Beograda : Prao sofer sajbe auta koji stanu na benzinskoj pumpi: Isao u berbu grozdja u Italiju: ‘’Istrazivao’’ plicake grckih uvala: Isao u shoping u Bec: Isao kod zubara da te drzi za ruku : Isao u SPA u Sloveniju: Kuhao veceru u bunglavu svicarskih planina:
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
vucice ma kada bi moj osmeh bio toliko prodoran opravdavao bih flert  mislim da je nepotreban, najlepse je biti svoj i open minded, smejati se i zezati bez namere da ostavis utisak. hmmm tesko pitnj vucice  , namerno pecanje slovima jeste kuzna radnja. upoznavanje ljudi sa neta nije kuzno, nema u tome nita lose. mislimsam da su muko-zenski odnosi na netu i prijateljske prirode a ima i sex kombinacija. nisam te dugmice sio, ne znam to zaista. o tome do skora neko drugi vodio racuna  kada mi zavrti mozak, hmmmm.... ne znam, dajem sve od sebe da joj pokazem da mi je zavrtela mozak, stanem ispred nje gledam je u oci kazem taka i taka stvar mislim ... ono...  ma Frojd je kralj ali je pokazao malodusnost i Junga prijavio zdravstvenoj organizaciji koja mu je oduzela dozvolu za rad. prijavio ga je iz razloga sto je Jung izlecio njegovu pacijenticu i kasnije se u nju zaljubio i imali su neku vrstu romanse. cinkaros 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 138 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|