Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Nemoj da pokusavas svoje svalerke praviti ljubomornima sa laznim informacijama Odjebi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa je napisao: znala sam da tu ima nesto cim se oni tako javno drndaju eeeee
sad mogu u horizontalu Imam jednog tatu drugi mi ne treba a cini mi se da si ti hotovala sa Utherom cim si odmah zbrisala:)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46317
|
UtherPendragon je napisao: lazice smem li reci ? Džaba ti sada popravka...ovim si sve rekao...i ne uvlači Megi...ona ono veče nije bila online... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
ako detaljno opišeš, možda i ne kažemo nikome ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
uuuu **bem li ti sunce maleno, jos ja cekam da vidim tacno sam znala da ces mene nataci gde ne treba
jes, ja sa svima, redom, ne biram, slovo je slovo
aj sad sam bas otisla
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja bih sa Bossom da hotujem
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
e pa kad moram..senka rekao sam ti da nemam skajp i da nisam iskusan hoter..ja to najvise na pp..e sad ..upravo sam pisao megi jedna nezan pp kad mi je forum poceo da zavija i okrece ono uzalud .. dosao sam na chat i poceo da psujem administraciju..slucajno je laza bila tu i posto zna da sam glup za tehniku pitala me sta me *ebe..reko posalo sam megi pp ali sad ne znam dal je dobila il nije eto tako je to bilo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi je napisao: Ja bih sa Bossom da hotujem Po prvi put sam ostao bez odgovora. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa je napisao: uuuu **bem li ti sunce maleno, jos ja cekam da vidim tacno sam znala da ces mene nataci gde ne treba
jes, ja sa svima, redom, ne biram, slovo je slovo
aj sad sam bas otisla Idi, nek su ti putevi srecni:) Kako ti mene tako i ja tebe
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
UtherPendragon je napisao: e pa kad moram..senka rekao sam ti da nemam skajp i da nisam iskusan hoter..ja to najvise na pp..e sad ..upravo sam pisao megi jedna nezan pp kad mi je forum poceo da zavija i okrece ono uzalud .. dosao sam na chat i poceo da psujem administraciju..slucajno je laza bila tu i posto zna da sam glup za tehniku pitala me sta me *ebe..reko posalo sam megi pp ali sad ne znam dal je dobila il nije eto tako je to bilo A sta si mi to poslao ako nije tajna sta sam ti odgovorila otvori svoju mastu ajde bre hotuj tu sa zenama mene se mani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|