Autoru |
Poruka |
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
 zamoljavaju se kauboji da ne pucaju po okolo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Meni ovaj Vuja ima bas sexy avic.Ima nesto u tom liku, onako kao opasno slatko... ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif)
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Grešnica je napisao: Emanuella je napisao: nije loshe bila sam pristojna  Vidim da, bas si bila dobra devojcica, cak i depilaciju si uradila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) de cupava na forum da udjem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ćao ema ako sam ja vuche,ako nisam opet ćao
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Kume promena smene... Laku noc od mene ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Emanuella je napisao: Grešnica je napisao: Emanuella je napisao: nije loshe bila sam pristojna  Vidim da, bas si bila dobra devojcica, cak i depilaciju si uradila ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) de cupava na forum da udjem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja sam ti taka od rodjena, zato me i zovu Čupka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Grešnica je napisao: Meni ovaj Vuja ima bas sexy avic.Ima nesto u tom liku, onako kao opasno slatko... ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif) imaš ukus grešnice
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
vuja kojic je napisao: ćao ema ako sam ja vuche,ako nisam opet ćao ti si ,baby
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Grešnica je napisao: Meni ovaj Vuja ima bas sexy avic.Ima nesto u tom liku, onako kao opasno slatko... ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif) Montija ne bi da delis a bacas oko na Vuju...Vrag si ti znas....gresnica na kub ![[giligili.gif] [giligili.gif]](./images/smilies/giligili.gif)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: Grešnica je napisao: Meni ovaj Vuja ima bas sexy avic.Ima nesto u tom liku, onako kao opasno slatko... ![[girl_smile.gif] [girl_smile.gif]](./images/smilies/girl_smile.gif) imaš ukus grešnice Znam ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|