Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Jun 2025, 15:04

Autoru Poruka
Molena
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 17 Okt 2013, 10:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

zakucanosti za krevet....to bi me dokrajcilo

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 18 Okt 2013, 16:18
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

[nene.gif]

[srce.gif] + [smiley2544.gif] = [yippee.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 18 Okt 2013, 16:25
Korisnikov avatar
*VIP*

haloooooo vidi je
:lol: :lol:
strasnooo

plasim se da ne odvalim kao Komsinica...zajebano majke mi :D

Vrh
Komsinica
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 20 Okt 2013, 11:40
Korisnikov avatar
Forumski novinar
Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01

Plasim se da se Molena nije prejela... svinjska rebarca... ovo ono [14k8gag.gif]

Vrh
Nikita
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 28 Okt 2013, 00:59
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44

ne plasim se nicega ....

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 29 Okt 2013, 10:14
Korisnikov avatar
*VIP*

Eh, da vam kazem..znaci moj je veliki strah, strah od grmljavinje o kojem sam vec pisala…ovaj vikend sam imala situaciju gdje sam na balkonu stana koji je na 11 katu posmatrala sa drugim ljudima taj prizor grmljevine i velikog nevremena i fascinantne slike blicanja i slikanja s neba hehe. Stvarno lijepoooo, nema sta.... Doduse nisam bila u prvom redu i mislim da sam svaki drugi put ( ne svaki) zatvorila oci i svog prijatelja jako stegnula za ruku, ne ispustajuci njegovu ruku iz svog dlana :D …. Polako pobjedjujem taj strah i ponosna sam bila na sebe hehe.
Ali…ovdje se prosle sedmice urusila jedna zgrada..onako, doslovno se sravnila sa zemljom kao kula od karata…stambeni objekat sa sedam katova….a ta zgrada u kojoj sam bila ima 15 katova…i pocele su price medju ljudima u jednom trenutku pored sve te grmljavine, sta ako se sada ova zgrada krene urusavati….jooooooojjjjj JBT, nikada o tome nisam razmisljala i ubacise mi drugi bubicu u glavu..sve mi se cini da se toga plasim…ostati ukopan i prekriven nekim rusevinama, tamo dole..mozda i ziv, ali niko to ne zna i ne moze do tebe doci..bjezi baaaaa…joooj o cemu ljudi sve razmisljaju.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 29 Okt 2013, 11:21
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Moli...ponosna sam na tebe... [clap1.gif]
Nego...sad kad pročitah ovo Molenino pri vrhu stranice...i ja bih poludjela da ostanem vezana za krevet...volim biti u pokretu i to bi me baš frustriralo...

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 29 Okt 2013, 11:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Molena je napisao:
Eh, da vam kazem..znaci moj je veliki strah, strah od grmljavinje o kojem sam vec pisala…ovaj vikend sam imala situaciju gdje sam na balkonu stana koji je na 11 katu posmatrala sa drugim ljudima taj prizor grmljevine i velikog nevremena i fascinantne slike blicanja i slikanja s neba hehe. Stvarno lijepoooo, nema sta.... Doduse nisam bila u prvom redu i mislim da sam svaki drugi put ( ne svaki) zatvorila oci i svog prijatelja jako stegnula za ruku, ne ispustajuci njegovu ruku iz svog dlana :D …. Polako pobjedjujem taj strah i ponosna sam bila na sebe hehe.
Ali…ovdje se prosle sedmice urusila jedna zgrada..onako, doslovno se sravnila sa zemljom kao kula od karata…stambeni objekat sa sedam katova….a ta zgrada u kojoj sam bila ima 15 katova…i pocele su price medju ljudima u jednom trenutku pored sve te grmljavine, sta ako se sada ova zgrada krene urusavati….jooooooojjjjj JBT, nikada o tome nisam razmisljala i ubacise mi drugi bubicu u glavu..sve mi se cini da se toga plasim…ostati ukopan i prekriven nekim rusevinama, tamo dole..mozda i ziv, ali niko to ne zna i ne moze do tebe doci..bjezi baaaaa…joooj o cemu ljudi sve razmisljaju.

Da ti malo olakšam... Pošto zvuk putuje dosta sporije nego svetlost kada čuješ prasak znaj da je električno pražnjenje koje zovemo munja već prošlo i da si sigurna. Dakle, sam zvuk grmljavine govori da je udar već prošao i da nema čega da se bojiš... Eto... Nadam se da ti je malo lakše ;)

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 29 Okt 2013, 15:02
Korisnikov avatar
*VIP*

Nisi mi nista olaksao jer ja sam to vec znala :D .... ja se i bojim prije nego cujem zvuk...zvuk me samo onako ukopa..kao odjek granate u ratu.

Sve nekako razmisljam da mi je bilo lakse jer nisam bila sama...sama nikada ne bih smjela izaci na balkon i promatrati ''nebesko slikanje'' ..ooooo ne ne.

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Plasim se....  |  Poslato: 29 Okt 2013, 17:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Molena je napisao:
Nisi mi nista olaksao jer ja sam to vec znala :D .... ja se i bojim prije nego cujem zvuk...zvuk me samo onako ukopa..kao odjek granate u ratu.

Sve nekako razmisljam da mi je bilo lakse jer nisam bila sama...sama nikada ne bih smjela izaci na balkon i promatrati ''nebesko slikanje'' ..ooooo ne ne.

Nadam se da sam ti sada olakšao
Uzmi ove čepiće za uši i kad počne da grmi ti ih lepo stavi u uši i rešen problem [smehsmeh.gif]

Slika

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu